Hogy lehet ilyen őrült ötletük az ovónéniknek, hogy bentre nem csak lányoktól, hanem fiúktól is szoknyát kérnek?
Milyen ünnepség az amikor szoknyát kérnek a fiúkra is?! Farsang?
Amúgy mi van akkor, ha a lányomra is CSAK nadrágot adnék, nem járhatna óvodába?!
Miért ne vehetnének fel?
Én 25 éves ovónő vagyok s ha szeretnék kipróbálni hogy milyen, felőlem nyugodtan felvehetnék, semmi rossz nincs abban, hogy kipróbálják a szoknyát. Kötelezni persze nem szabad őket, mert lehet hogy rosszul éreznék magukat benne. Több olyan oviban hospitáltam ahol kisfiúkon is volt szoknya. Ebben semmi rossz nincs. (Persze nem gyakori.)
ma 15:32
Anyák napjára és a karácsonyi ünnepségre kérték tőlünk.
Hát nem tudom...
Én lehet sírva fakadnék, ha az anyáknapi ünnepségen szoknyában verselne a fiam.
Kedves Óvónéni!
Azért teljesen más dolog a kipróbálás, és a rendszeres szoknya hordás. Az én öcsémen is volt annó 15 évvel ezelőtt az én piros pöttyös ruhám! EGYSZER! Mert fel akarta próbálni. Aztán rá is jött, hogy valami nagyon nem oké, az nem neki való! Nem ordította le anyánk a hajunkat, hogy mit képzelünk! Nincs is a kíváncsisággal semmi baj.
Na de az már nem normális dolog, az oviban szoknyában kell lennie a kisfiúknak is!
Szerintem legalábbis... De lehet, hogy az én elveimmel van baj!
Nekem tetszik ha szoknyában vannak, olyan aranyosak!
(nekem is lányom van)
Jöhetnek a piros kezecskék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!