Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cherokee nacikat kaptunk...

Cherokee nacikat kaptunk ajándékba gumis levarrott dereka van de őrült tág a lányomra hogyan vehetném beljebb én házilag?

Figyelt kérdés

Vagy vigyem el varrónőhöz az mit csinál egy ilyen körbe levarrott gumis derékkal? Félek hogy több ezer ft lenne.

[link]

olyan mint ez, elnézést, nem reklámozni akarok csak a típust mutatnám.

2013. jan. 30. 16:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
tehát a kötő is csak dísz rajta..
2013. jan. 30. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet bújtatókat rávarrni övnek?
2013. jan. 30. 16:52
 3/12 A kérdező kommentje:

na ez nem jutott eszembe...lehet ez a legjobb ötlet...

bár nincs övünk de majd beszerzek. Vicces mert a lányom nem egy kifejezetten vékony gyerek így azt hittem rá biztos jók ezek a típusú nacik...hát nem.

2013. jan. 30. 16:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet, hogy jobb lett volna ezt a kérdést egy másik kategóriába tenni, hátha vannak a többinél varró, átalakító hölgyek, akiknek több ötlete van, sajnos én nem vagyok valami kreatív ilyen téren:)

1. voltam

2013. jan. 30. 16:59
 5/12 A kérdező kommentje:
hát csak azért gondoltam mert hogy gyerekruha szóval biztos hogy nem csak én találkoztam ezzel a márkával és ezzel a típusú nacival gondolom mások is vásárolnak ott :)
2013. jan. 30. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
hózentrógerrel?
2013. jan. 30. 18:18
 7/12 A kérdező kommentje:
ÁÁ lánynak? :( :( az olyan gáz sztem :(
2013. jan. 30. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia!A fiamnak is bő ezeknek a nadrágoknak a dereka,én kivettem a megkötőnek látszó madzagot,és tettem bele rendes megkötőt.A nadrág dereka elég vastag a fiamat nem zavarja.Vagy,tettem bele még egy gumit,úgy hogy belül megbontottam a derekát,olyan vastag gumit mint amilyen benne van,csak én szorosabban.Mert ugye belevarrták gyárilag a gumit.Amúgy nagyon szeretem ezeket a Tescos nadrágokat,csak mind bő.
2013. jan. 30. 21:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, és hol bontod meg , hátul vagy oldalt? Mert ezek oldalt így le vannak varrva hátul úgy érzem így tapintásra hogy nincs levarrva tehát gondolom inkább ott bontsam meg?
2013. jan. 30. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
A csíkos rész gondolom hátul van összevarrva,és azt a függőleges varrást belül kibontottam,azt ott varrás mentén szépen össze lehet varrni(már ha olyan mint a miénken).Ha a megkötőt választod,azt akkor tudod kicserélni,ha van gyárilag luk neki.A miénken úgy volt az egyik gatyón ,hogy 2 kis luk,azon jött a kb 5cm.-es kis kötő(funkciója ugye 0).És én egy rendes megkötőt körbe tudtam vezetni külső oldalról.De ha nincs luk csak dísznek oda van varrva a megkötő,akkor jön a gumi.Jó varrást!
2013. jan. 30. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!