Cherokee nacikat kaptunk ajándékba gumis levarrott dereka van de őrült tág a lányomra hogyan vehetném beljebb én házilag?
Figyelt kérdés
Vagy vigyem el varrónőhöz az mit csinál egy ilyen körbe levarrott gumis derékkal? Félek hogy több ezer ft lenne.
olyan mint ez, elnézést, nem reklámozni akarok csak a típust mutatnám.
2013. jan. 30. 16:49
1/12 A kérdező kommentje:
tehát a kötő is csak dísz rajta..
2013. jan. 30. 16:51
2/12 anonim válasza:
Nem lehet bújtatókat rávarrni övnek?
3/12 A kérdező kommentje:
na ez nem jutott eszembe...lehet ez a legjobb ötlet...
bár nincs övünk de majd beszerzek. Vicces mert a lányom nem egy kifejezetten vékony gyerek így azt hittem rá biztos jók ezek a típusú nacik...hát nem.
2013. jan. 30. 16:57
4/12 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy jobb lett volna ezt a kérdést egy másik kategóriába tenni, hátha vannak a többinél varró, átalakító hölgyek, akiknek több ötlete van, sajnos én nem vagyok valami kreatív ilyen téren:)
1. voltam
5/12 A kérdező kommentje:
hát csak azért gondoltam mert hogy gyerekruha szóval biztos hogy nem csak én találkoztam ezzel a márkával és ezzel a típusú nacival gondolom mások is vásárolnak ott :)
2013. jan. 30. 17:00
7/12 A kérdező kommentje:
ÁÁ lánynak? :( :( az olyan gáz sztem :(
2013. jan. 30. 18:20
8/12 anonim válasza:
Szia!A fiamnak is bő ezeknek a nadrágoknak a dereka,én kivettem a megkötőnek látszó madzagot,és tettem bele rendes megkötőt.A nadrág dereka elég vastag a fiamat nem zavarja.Vagy,tettem bele még egy gumit,úgy hogy belül megbontottam a derekát,olyan vastag gumit mint amilyen benne van,csak én szorosabban.Mert ugye belevarrták gyárilag a gumit.Amúgy nagyon szeretem ezeket a Tescos nadrágokat,csak mind bő.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, és hol bontod meg , hátul vagy oldalt? Mert ezek oldalt így le vannak varrva hátul úgy érzem így tapintásra hogy nincs levarrva tehát gondolom inkább ott bontsam meg?
2013. jan. 30. 21:20
10/12 anonim válasza:
A csíkos rész gondolom hátul van összevarrva,és azt a függőleges varrást belül kibontottam,azt ott varrás mentén szépen össze lehet varrni(már ha olyan mint a miénken).Ha a megkötőt választod,azt akkor tudod kicserélni,ha van gyárilag luk neki.A miénken úgy volt az egyik gatyón ,hogy 2 kis luk,azon jött a kb 5cm.-es kis kötő(funkciója ugye 0).És én egy rendes megkötőt körbe tudtam vezetni külső oldalról.De ha nincs luk csak dísznek oda van varrva a megkötő,akkor jön a gumi.Jó varrást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!