Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adtatok eddig ajándékba a párotoknak fontos alkalmakkor, örült neki, te csináltad, mit szólt hozzá?
Nekem is jól jönne egy-két jó ötlet,
köszike :-)
Én általában ékszert szoktam... ezüstnyaklánc ill. karkötő..
plüss... i love you-s :D
parfüm...:) szeretlek-es bögre stb... de biztos örülne akárminek a barátod, azt már eleve becsülni fogja h gondoltál rá valami kis aprósággal:)
17/L
az én barátnőm egy párnát vett és belehímezte a kezdőbetünket:P
nagyon tetszett, annál szebb ajándékot nem is kaptam!
én egy párnát csináltattam közös képel rajta. nagyon örült neki, tisztára fel volt dobódva tőle:) 2300Ft-ért csinálták meg. személyesen mentem érte, a postaköltség + 1000 lett volna. meg kapott még akkor egy poharat, amire rágravírozták azt, hogy szeretlek! (ezeket karácsonyra kapta. viccs volt, mert ő is csináltatott egy szeretlekes poharat, csak egy picit másabb formája volt a pohárnak, mint amit én vettem neki:):))
névnapjára pedig egy parfümöt vettem:)
karácsonyra parfümöt vettem, szalagavatóra egy törölközőt,amibe hímezték a nevünket így .....+.....
alá szivet és azt is hogy szeretlek! Azóta is azzal törölközik:)
Jah és ballagásra pedig egy tollat gravíroztattam az érettségire úgymond "szerencse hozóként" Abban pedig az állt,hogy sok sikert Kicsimnek!Nagyon tetszett neki, és az érettségi is jól sikerült! (tudom nem ezen mulott,de akkor is jó érzés:)
Azért irtam le hátha vkinek a barátja vizsga előtt áll vagy ilyesmi,akkor hátha tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!