Valaki észrevette már hogy a kisbabája/kisgyereke kényezteti magát?
Ne legyenek furcsa érzéseid.
(Milyen érzések?)
Teljesen természetes folyamat, főleg az Ő életkorában.
Olvass utána a dolognak, már egész kicsi babáknál is előfordul.
Beszélj róla vele, csak az a fontos, hogy ne azt mondd, hogy rossz dolog (miután ő pontosan tudja, hogy jó érzés, nem fogja érteni, ráadásul ebből később frusztrációi lehetnek), csak hogy ez titok és olyankor kell csinálni, amikor más nem látja. Legyen ez a ti titkotok vagy valami hasonló.
Az persze!
Hat mitagadas en sem igy kepzeltem a babazast.. Az esti furdetesnel a masfel eves kislanyom matat a laba kozt, mig en a 4honapos kisfiam kukijan huzogatom a bor, ami persze all mint a covek... :D :)))
Eleg furi..
nekem a férjem mesélte, hogy 3 éves korában már "lebukott" vele... :) persze ő se tudta, hogy mit csinál :)
nyugi, normális ember lett belőle :)
Miért lepődtél meg ezen? Hidd el, te is sokat csináltad kisgyerek korodban, ha nem is emlékszel rá :) Ez teljesen normális.
Nekem egy 11 hónapos kisfiam van, minden fürdetésnél birizgálja a kukacát, néha még kéjesen vigyorog is hozzá :)
Nehogy megszidd ezért a fiadat, mert a szégyenérzet, amit ezzel okoznál, az egész későbbi szexuális életére is kihat. Legfeljebb annyit mondj neki, hogy az ilyesmit akkor csinálja, amikor nem látja senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!