Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki észrevette már hogy a...

Valaki észrevette már hogy a kisbabája/kisgyereke kényezteti magát?

Figyelt kérdés
Kisebb gyerekekre gondolok. Az én fiam 4véves, és a minap láttam a birizgálja a fütyijét. Megkérdeztem, hogy mit csinál, és azt válaszolta, hogy jóérzés. Azóta eléggé furcsa érzések vannak bennem.

2013. jan. 28. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyenek furcsa érzéseid.

(Milyen érzések?)

Teljesen természetes folyamat, főleg az Ő életkorában.

2013. jan. 28. 18:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát megvagyok lepődve kicsit!!
2013. jan. 28. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Olvass utána a dolognak, már egész kicsi babáknál is előfordul.

Beszélj róla vele, csak az a fontos, hogy ne azt mondd, hogy rossz dolog (miután ő pontosan tudja, hogy jó érzés, nem fogja érteni, ráadásul ebből később frusztrációi lehetnek), csak hogy ez titok és olyankor kell csinálni, amikor más nem látja. Legyen ez a ti titkotok vagy valami hasonló.

2013. jan. 28. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes dolog. Tényleg jó érzés. Semmi baja nem lesz tőle, sem testileg, sem lelkileg. Annyit kell tisztázni, hogy nem szabad csinálni koszos kézzel, és nyilvános helyen, mások előtt vagy vendégségben. De otthon, este, miért ne? Tényelg semmi baja nem lesz tőle és jobban megismeri a saját testét is, ami később csak a javát szolgálja. 4 évesen ez már nem ritkaság és nem is különlegesség. A fiúknál meg pláne nem, hisz napi szinten fogja pisilés közben, persze, hogy rájött, hogy milyen jó érzés :))) Aranyos "kis pasi" a kisfiad! :) N28
2013. jan. 28. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm kisfia, 3 éves volt, amikor egyszer mentünk valahova autóval, a gyerek mellettem ült, és észre se vettem, hogy pitiszkálja magát, mikor egyszer megszólalt, hogy Anya kemény... :D Olyat kacagtam :D De ő is kacagott, nem volt megsértődve :D Természetes, hiszen ő még gyerek, neki nincsenek kifejlődött gátlásai, megvizsgál magán mindent :D És hát bizony jól esik :D
2013. jan. 28. 18:38
 6/9 porcukormókus ***** válasza:
100%

Az persze!

Hat mitagadas en sem igy kepzeltem a babazast.. Az esti furdetesnel a masfel eves kislanyom matat a laba kozt, mig en a 4honapos kisfiam kukijan huzogatom a bor, ami persze all mint a covek... :D :)))

Eleg furi..

2013. jan. 28. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem a férjem mesélte, hogy 3 éves korában már "lebukott" vele... :) persze ő se tudta, hogy mit csinál :)

nyugi, normális ember lett belőle :)

2013. jan. 28. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lepődtél meg ezen? Hidd el, te is sokat csináltad kisgyerek korodban, ha nem is emlékszel rá :) Ez teljesen normális.

Nekem egy 11 hónapos kisfiam van, minden fürdetésnél birizgálja a kukacát, néha még kéjesen vigyorog is hozzá :)

Nehogy megszidd ezért a fiadat, mert a szégyenérzet, amit ezzel okoznál, az egész későbbi szexuális életére is kihat. Legfeljebb annyit mondj neki, hogy az ilyesmit akkor csinálja, amikor nem látja senki.

2013. jan. 29. 02:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit! Ez az egészséges fejlődés legtermészetesebb része!
2013. jan. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!