Nálatok a nagymama mennyire, és mivel "kényezteti" az unokáját? Volt már ebből baj? Vagy meg lehet vele beszélni?
Mindennel, amivel csak el lehet képzelni :) De nem csinálok belőle ügyet, mert a gyerek okos, és tudja, hogy amit a nagyinál megtehet, azt otthon nem, és hogy az nem hétköznapi dolog, hanem a mamával-papával közös kis huncutságuk, pl. fagyi és túró rudi ebéd előtt, (helyett), stb.
Én nagymamámmal is voltak kiskoromban cinkosságaink, ebéd helyett kérhettem fagyit, de tudtam hogy csak nála és csak ott, minden mókában benne volt, imádtam vele lenni és most is különleges a kapcsolatunk :)
Nem vagyok annak a híve, hogy "na most már szültem, akkor a saját anyámnak átviszem a bioalmát hogy csak azt adhatja a gyerekemnek".
Nekem anyukám tökéletesen tiszteletben tartja, hogy mit engedek meg, és mit nem. Úgyhogy ezzel nincs gond. Na persze az alap, hogy amikor jön, nem bírja ki, hogy ne hozzon valami finomságot, de ezzel nekem nincs is semmi bajom :) Sőt, ő mindig úgy is adja oda a fiamnak, hogy megenni akkor lehet, ha anyukád megengedi.
Szóval nincs mit megbeszélni, nincsenek ilyen problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!