Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok a nagymama mennyire,...

Nálatok a nagymama mennyire, és mivel "kényezteti" az unokáját? Volt már ebből baj? Vagy meg lehet vele beszélni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindennel, amivel csak el lehet képzelni :) De nem csinálok belőle ügyet, mert a gyerek okos, és tudja, hogy amit a nagyinál megtehet, azt otthon nem, és hogy az nem hétköznapi dolog, hanem a mamával-papával közös kis huncutságuk, pl. fagyi és túró rudi ebéd előtt, (helyett), stb.

Én nagymamámmal is voltak kiskoromban cinkosságaink, ebéd helyett kérhettem fagyit, de tudtam hogy csak nála és csak ott, minden mókában benne volt, imádtam vele lenni és most is különleges a kapcsolatunk :)

Nem vagyok annak a híve, hogy "na most már szültem, akkor a saját anyámnak átviszem a bioalmát hogy csak azt adhatja a gyerekemnek".

2012. máj. 12. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hozzáteszem, kisfiam mindenevő, imádja a főzeléket, gyümölcsöt, minden nap jól és sokat eszik, akkor is szépen vacsorázik, ha a mamával fagyiztak előtte. Persze egyébként nem úgy kell elképzelni, hogy napi szinten letolnak a torkán egy tábla Milkát, de azért kényeztetik, na :) Első unoka, körülrajongott kétéves kisfiú. Én is leszek nagyi (remélem) ezért csak mosolygok a közös cinkosságaikon és jó szívvel gondolok vissza arra, amikor én nagymamám vigyázott énrám anno, hogy én is miket kikönyörögtem nála. Mégis egészségesen ettem otthon, anyuéknál, mert tudtam, hogy mi a szabály otthon, és mit lehet a nagyinál :)
2012. máj. 12. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A Nagyi nálunk megérti, inkább a Nagypapával van gond. Szalad a boltba és mindent összevásárol, főleg, ha látja, hogy mit veszek. Nem győzöm mondani, hogy kap túrórudit ..., de nem minden nap! A másik, hogy olyan dolgokat is ráhagy, amit én nem engedek. De meg lehet beszélni velük mindent, nincs baj.
2012. máj. 12. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám tökéletesen tiszteletben tartja, hogy mit engedek meg, és mit nem. Úgyhogy ezzel nincs gond. Na persze az alap, hogy amikor jön, nem bírja ki, hogy ne hozzon valami finomságot, de ezzel nekem nincs is semmi bajom :) Sőt, ő mindig úgy is adja oda a fiamnak, hogy megenni akkor lehet, ha anyukád megengedi.

Szóval nincs mit megbeszélni, nincsenek ilyen problémák.

2012. máj. 12. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk anyósom olyan nagyon tyúkanyó nagyon kiszolgálja a gyerekeit mostanáig is.Azért szóltam neki egy párszor hogy a 3 éves lányom előtt hajlong húzza rá a cipőt mondtam hagyja a gyereket feltudja venni.Vagy eszik a gyerek egy kanállal ő meg egy másikkal próbálja tömni.Amúgy is olyan rossz evő ha erőltetni próbálja egyből abbahagyja.Úgy érzem nem hagyja önállósodni a kislányt.
2012. máj. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!