Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok mindkét nagymama ott...

Nálatok mindkét nagymama ott volt az Anyák-napi ünnepélyen az óvódában?

Figyelt kérdés
Nálunk csak anyukám,anyós nem és ebből lett is vita a párommal.Az az igazság,nem v.mi jó a viszonyom anyósómmal,párom meg nem szólt neki hogy mikor lesz az ünnepély.MOst megint én vagyok a rossz,mert a párpm azt hajtogatja, a gyereknek csak 1 mamája van...Ti mit tettetek volna a helyemben?
2012. máj. 5. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs sem az óvodában sem az iskolában anyák napi ünnepség. Így ebből itt nincs probléma. Viszont én elmondanám, hogy azt hitted a párod szól neki. A gyerekkel pedig holnap fölköszönteném. Az, hogy nem szereted az anyósodat, nem kellene, hogy erre is kihasson. Hiszen a gyerekednek ő is a nagymamája. Szóval jövőre ne hagyd ki.
2012. máj. 5. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindkét mama, anyósom szabadságot vett ki, hogy ott lehessen. Mi jó viszonyban vagyunk, sokat segítenek rajtunk, a gyerekekre is sokat vigyáznak, hétvégén sokszor meghívnak ebédre. Nem akarlak megbántani, de szerintem meg kellett volna hívnod. Mi kaptunk meghívót az óvodából, és a kisfiamnak mondtam, hogy mutassa meg a mamáknak (csak egy meghívó volt). Így végül is a gyerek hívta meg, mi csak a részleteket beszéltük meg.
2012. máj. 5. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az oviban kikötötték, hogy 1 gyerekhez, csak 2 felnőtt jöhet. Vagyis anyukán kívül csak 1 nagyi.

Párodtól nem szép, hogy minden felelősséget a Te nyakadba varr. Ez az Ő sara is. Vagy szólhatott volna Ő, vagy megkérdez Téged, hogy Te szóltál e. De a legegyszerűbb kimaradni az intézkedésekből, majd a másikat hibáztatni.

2012. máj. 5. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi az az óvoda, amelyik kiköti, hogy csak az egyik nagymama jöhet. Hogy tudsz így igazságos lenni? Egyik évben az egyik, másik évben a másik mama megy? Akkor miért nem mondják, hogy csak az anyuka jöhet? Abban igaza van az utolsó válaszolónak, hogy a párod is rákérdezhetett volna, hogy meghívtad e a mamát. Jövőre azért hívd meg, legyél te az okosabb, esetleg hívja meg a gyerkőcötök. Egyébként sem ér annyit, hogy veszekedjetek emiatt, kibírod azt az 1 órát.
2012. máj. 5. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyik sem lesz ott(kedden tartják).Úgy egyeztünk meg a férjemmel,hogy mivel kiscsoportos a fiunk,ez az első ilyen köszöntője önzők leszünk,és csak mi megyünk(nálunk apuka is jöhet,pár szóban Őket is köszöntik).
2012. máj. 5. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk egyik nagymama sem jött soha. Elég Őket otthon felköszönteni... :)
2012. máj. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!