Meglepődtem.! Most, hogy így sok helyen olvasom, egy anyának fontosabb, hogy a kisgyereke inkább rá hasonlítson mint apára?
Most meglepődtem, hogy rosszul vagyok bekódolva, mivel még tini vagyok, de már most úgy gondolom, hogy ha picim születik, az hasonlítson tisztára apára.
Mármint most a szerelmem: Barna haj, barna nagy szemek, akkor tőle a kicsim is legyen barna szemű, és barna hajú.
Viszont facebookon is olvasom, mikor egy tiszta apára hasonlító gyerekre rámondják "Tiszta apja" elkezd morogni,hogy 'Nem is, látnál engem, tiszta én vagyok, az én koppintásom' Én egy olyan mondatra, hogy 'Tiszta apja" annyit írnék 'Igen, igaz, és büszke is vagyok rá" Mivel valószínű, ha valakinek van férje/párja, Őt is szereti, és Ő is tetszik neki, valamilyen formában.!
Persze most még 'gyerek' fejjel, lehet úgy gondolkozom, hogy jaaaj mert helyes, de nekem nem pont azért kellene tőle olyan mert helyes, hanem azért mert cukibb ha pl: a kislányom tiszta apja.! Ebbe beleértve az ízlést is, ha apa dobol, akkor Őt is érdekli, ha gitrázik azt is érdekli.!
Mit gondoltok?
Rosszul gondolkozom?
Miért ennyire fontos egy anyának, hogy tiszta anyja legyen?
:) Köszönöm, akkor fura egy lény vagyok, hisz én azt szeretném, hogy apára.!
Mit gondoltok arról, egy apának elmehet a kedve attól, ha a kislánya tisztára anyukája, és rá nem hasonlít?
Tegyük itt fel azt, anya kék szemű, szőke hajú, kislánya is, apa fekete szemű, fekete hajú.!?
Mindkét szülőre hasonlít általában a gyerek. Apukámnakj nagy orra van, anyának pisze. Nekem olyan alakú, mint anyáé, de akkora mint egy kisebb krumpli (nyilván túlzok) Anyának szép, feltűnő barna szemei vannak, nekem ugyanolyan, csak zöld, mint apáé.
Ha lenne babám, egy barna hajú, barna szemű törpöst szeretnék(nyilván ez a legutolsó szempont, persze). Páromnak gyönyörű arca van, sötőt hajú és szemű, szóval azt mondom, legyen olyan, mint az apja, nem önzőzök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!