Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más munkahelyen is így megy?...

Más munkahelyen is így megy? Kicsit meglepődtem!

Figyelt kérdés

Be kellett mennem egy helyi rádióba. Ott volt egy 17-19 kor körül lány, akinek a következő mondatát csíptem el 'Nem mehetek veletek a pénteki rendezvényre. Úgy szeretnék menni veletek' Mire az ott dolgozó srác rábólintott.

Ez alatt azt értem, hogy bármi 'jött ment' mehet rádióba dolgozni, rendezvényekre?

2012. máj. 22. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Honnan tudod miről volt szó, és, hogy az a lány kinek a kije. Az, hogy elcsíptél egy mondatot már feljogosít arra, hogy lejöttmentezzél egy ismeretlent?
2012. máj. 22. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem gyakornok ott a lány vagy pedig a srác nem a hapsija?

Mellesleg, egy rádiónak a hétvégi rendezvényei általában publikusak szoktak lenni, hogy ezzel is reklámot csináljanak az adónak, vagyis boldog-boldogtalan mehet az ilyenekre. Az is lehet, hogy a lány sráccal akart egy kocsival menni.

2012. máj. 22. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy elég nehéz bejutni oda, főleg így, hogy 'Úgy szeretnék menni veletek'
2012. máj. 22. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jó csaj volt és ő mehet mindenhova, ahova te nem. Igen, mindenhol így megy, vannak vonzók, meg vannak lúzerek
2012. máj. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!