Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Voltál már ugy hogy kakadtál...

Voltál már ugy hogy kakadtál a munkahelyen és azt mondtad felmondasz?

Figyelt kérdés
de mégsem tetted
2012. máj. 15. 19:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
kiakadtál-ez akartam irni
2012. máj. 15. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Voltam igen.Annyira mérges lettem,hogy ki is léptem.Azóta sem bántam meg.
2012. máj. 15. 19:12
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Volt, és ott is hagytam. Én sem bántam meg.
2012. máj. 15. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen, amúgy is közép..ar volt, de meg tudtam volna szokni.Viszont egy kolleganő az első perctől kipécézett magának, és egész nap alázott.Én voltam az új, és először nem nagyon akartam visszaszolni, gondoltam majd elmúlik nála.Nem vettem fel, hát egyre jobban csinálta, aztán már a munkára is ráment.Mivel maga a hely sem jelentett számomra húzóerőt, ezért nem nagyon kellett mérlegelnem, de amikor indokoltam 3 hét után, közöltem a főnökkel valódi indokom, és nem felejtettem el kifejteni, hogy úgy nem lehet dolgozni, hogy az akinek be kellene tanítaia, amiatt kb. háromszor majd elsírom magam, pedig agilis alkat vagyok.Nem bántam meg, rövid kitérő volt az életemben.
2012. máj. 15. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:
én is mentem, ha nem érzem magam jól, akkor nem érdemes eröltetni, akkor dolgozni se tudok
2012. máj. 15. 19:15
 6/14 anonim ***** válasza:
ja, hogy mégsem tetted meg...bocs, ezt nem láttam, akkor a válaszom tárgytalan.
2012. máj. 15. 19:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 10 év után, miután a hátamon vittem az üzletet, a főnököm csak kávézni járt be, de kitalálta, hogy a fizetésemen fog spórolni. Jól felhúztam magam, de már babát szerettem volna csak nem jött össze, na akkor összejött. Az üzletből a vendégeket hoztam, ő meg csődbe ment. Nem sajnálom, mert amikor terhes voltam, még párszor alám akart tenni.
2012. máj. 15. 19:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg így vagyok.Mondogatom a páromnak és magamnak,hogy felmondok,elegem van.Mégsem mondok fel,hanem másnap megyek melózni újra.

az OK: Külföldön dolgozom,és örülök,hogy legalább ez a szar melóm is van.Itt sem lehet olyan könnyen ugrálni,ezért minden nap egy jó nagy levegő,és mehet a meló..Majd ha úgy érzem,hogy bátrabban ugrálhatok,hogy tuti lesz már másnap melóm akkor örömmel fogok felmondani.Addig nem.

2012. máj. 15. 19:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Voltam, de nem mondtam, csak őrlődtem. Szintén ilyen szerfölött empatikus betanítós kollegina miatt, mint a fönti kommentben. Az, hogy végül maradtam, csakis annak köszönhető, hogy a gyerekeimnek valamit enni kell adni.

Kicsit javult a helyzet, de a gyomorgörcs még most is előfordul. Most ,ár néha jönne kedveskedni, de nincs haverfelvétel, és tudom, hátat fordítani sem egészséges.

Ez van, de nem olyan világot élünk, hogy könnyen lehessen változtatni. :S

2012. máj. 15. 19:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Húúúú, hányszor voltam már így...

Bementem, és szinte ordítani tudtam volna, hogy "a k*rva anyját annak a f*szkalapnak, aki megint kitalálta ezt a baromságot, hogy rohadna meg stb. stb." - aztán kértem a titkárnőmtől egy kávét...:DDD

(kint halottam, hogy "már megint kávé kell annak a f@sznak"... XDDD )

de mi már csak így megyünk....:DD

2012. máj. 15. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!