Legutoljára Tihanyban és Agárdon ettem lángost. Meglepődtem, mert mindegyik nagyon rossz volt, pedig aztán mindent meg szoktam enni. Sótlan volt mindegyiknek a tésztája, spórolnak a sóval, vagy mi van?
Figyelt kérdés
Megsóztam mindegyiket,meg volt rajta feltét,stb,és úgy se volt jó,és olyan fura is volt.A városomban,ahol élek,érdekes nincs ezzel gond,mindenhol ugyanolyan jó.2012. máj. 22. 15:25
2/4 anonim válasza:
Minőségi ételt nem a Balaton meg a Velencei tó partján álló bódékban kell keresni.
3/4 anonim válasza:
Miért spórolna a sóval?
Legszívesebben 10 deka sót adna a lángos helyett, a só a legolcsóbb összetevője a tésztának (a víz után)!
Azért nem nyomják tele sóval, mert van aki így szereti. Megsózni utólag is lehet, de a sót kivenni belőle nem!
A városodban gondolnak a visszatérő vendégekre, ezt ne várd el egy üdülőhelyen!
4/4 doboszoli válasza:
Kedvenc lángossütőmnél voltam a hetekben, egy kis "bűnözésre". Olyan 30 éve sütögeti egyazon helyen a lángost, mindannyiunk megelégedésére.
Mindig váltunk egy-két élcelődő szót, ő is vevő rá.
Mondom:"Tapasztalom, hogy romlik a szemem."
Válasz: "Maga sem fiatalodik.."
Én: "Onnan veszem észre, hogy egyre kisebb lángosokat látok."
Aztán betoltam kettőt az arcomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!