Mit lehet tenni ha a cukrászdában rendelt torta nem ízlik, egyszerűen bűn rossz? Vissza lehet vinni, ki kell hogy cseréljék, vagy az árát visszaadni? Vanilin cukrászdáról van szó!
2éves kislányomnak rendeltünk egy eperkrémes,tejszínes tortát,a tetején micimackós képpel.
Nekem már az nem tetszett,hogy az oldalába műanyag szalagokat tűzdeltek,olyat amilyet a virágcsokroknál használnak. A kép alig látszott a tetején. De gondoltam azért finom lesz,hát tévedtem! A torta olyan édes volt hogy a lányom nem is volt hajlandó enni belőle. Mintha sima kristálycukrot ennék,egy kis eper aromával. Eperdarabokat,meg hiába kerestem! A külső tejszínhab réteg,meg száraz volt és össze-vissza tört mikor belevágtam. Szerintem nem is tejszín volt az,mert nagyon lehetett érezni a tojás ízt.
Ezt a tömör gyönyör,"csupán" 7000ftba került,de a képen olyan jól nézett ki! Gondoltam a gyerekem meg ennyit megér,hát nagyon ráfaragtam!
Életemben elég sok cukrászsütit ettem már de ilyen rosszat még nem!
attól is függ, hogy mennyit fogyasztottatok el belőle. ha csak egy szeletet, amiből megállapítható volt már, hogy pocsék, akkor szerintem is van még reklamálási lehetőseg. de ha felét megettétek, akkor szerintem nincs esély.
helyedben én is most rögtön szólnék nekik, és , ha lehet visszavinném. legalább valami más finomsággal kárpótoljanak, ha pénzt nem is adnak vissza.
én már küldtem vissza, de azért az más helyzet volt. rendeltem rendezvényre 120 db piramiscsúcs tortát (az a kúp alakú) és kihoztak valami förtelmes 120 db macskatrottyot. át sem vettem, azonnal telefonáltam, hogy
ez undorító, és visszaküldöm.
szerencsére még időben voltunk, és küldtek helyette 120 db normális tortaszeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!