nem úgy került, de előfordul ilyen is. Nem is veszek áruházban húst soha, ott a piac, az olcsóbb is.
2012. márc. 12. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
2/29 anonim válasza:
Ha volt ilyen hús,egy tapasztalt háziasszony már a színéről látja,hogy nem friss!
2012. márc. 12. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
3/29 anonim válasza:
azért nem ilyen egyszerű. A pultban piros lámpávalvilágítják meg, nem látod a színét. A szagát se érzed elsőre, mert ha ecettel lemossák az semlegesíti. Aztán otthon jön a csalódás
2012. márc. 12. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
4/29 anonim válasza:
Én vettem már a piacon is büdös húst, egy jó nagy darab pulykamellet kellett kidobnom, pedig látszatra nem volt rossz.
2012. márc. 12. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
5/29 anonim válasza:
Anyukám a Tescoban szokott húst venni. Még sosem volt rossz.
2012. márc. 12. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
6/29 anonim válasza:
Én nem dobtam volna ki azt a pulykahúst, hanem visszavittem volna és követeltem volna vissza a pénzemet. A kérdezőnek: én dolgoztam Tesco-ban a csemegeosztályon. A romlott szalámikat, amikor jött ellenőrizni az ÁNTSZ ki kellett vinni a veszélyes húsok (romlott) hűtőbe, amikor elmentek akkor vissza kellett vinni, forró vízzel lemosni, szeletelni és mehetett a pultba eladásra. Szóval el tudom képzelni, hogy igaz amit kérdezel :(
2012. márc. 12. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
7/29 anonim válasza:
A felvágott beáztatása, az ecetes lemosás nem a TESCO találmánya!
Már 30 évvel ezelőtt (de bizonyára régebben is) áztatták a szikkadt virslit, mosták ecetes vízzel a ragacsos felvágottat/húst! Mindezt csak azért, hogy a "főnököknek" (akik ugye szintén magyarok) ne vonják el a jutalmukat, mert pl. túl sokat rendeltek valamiből...
25 évvel ezelőtt a (volt) feleségemék boltjában (Kőbányai Közért Vállalat) még a lejárt túrót, tejfölt is összekeverték egy tejesládában és juhtúrónak eladták!
Mindig is voltak ügyeskedők, csak nem mindig buktak le...
2012. márc. 12. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
8/29 anonim válasza:
Ezt nem tudni hogy hogyan került oda valójában. Nekem van nem egy ott dolgozó ismerősöm és mondani szokták hogy a nem friss húsokat leszokták darálni majd úgy ott becsomagolják és megy az önkiszolgáló pultba. Meg az is biztos hogy az ott lévő húsok nem éppen a legjobb minőségűek de vannak ott szép, ehető darabok is. Én ott csak akkor veszek húst ha látom hogy jó állapotban van és látszik hogy még nem rohadt el. Én többnyire rendes hentesnél veszem meg a húst igaz kicsivel drágább de tudom hogy az hús és azt is hogy azt nem tisztítják meg minden sz@rral.
2012. márc. 12. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
9/29 anonim válasza:
És a Tesco-ban dolgozóknak miért kell előre tudniuk, mikor jön ellenőrízni az ANTSZ??Az ANTSZ-nél állítólag tanult emberek dolgoznak, de furcsa módon, annyi eszük még sincs, hogy tudják, ha előre közlik, mikor mennek, akkor nyilván rendet fognak találni, mert addigra eldugják a boltosok a romlott vackokat.Váratlanul kellene lecsapni!
Bezzeg az Apeh nem jelenti be a boltnak, hogy egyszerű vásárlónak álcázva mennek lesni, kapnak-e majd számlát!
2012. márc. 12. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
10/29 anonim válasza:
az ÁNTSZ-se. Amikor megérkeznek az irodába,akkor kezdődik a nagy pakolás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!