Mit tegyek, ha a termoszban műanyagízű lesz a tea?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy termoszt, ami elég olcsónak tűnt (bár nemtom milyen árak vannak máshol), de ahhoz képest jól szigetel. A hátránya "csak", hogy műanyag íző lesz benne a tea. Mivel mossam ki, hogy elvegye a szagát?2011. nov. 20. 21:42
2/5 anonim válasza:
"olcsó húsnak híg a leve"...na ez van a termosszal is. dobd ki vegyél egy újat, jobbat. ez azt jelenti hogy vacak műanyagból van, még káros is lehet az egészségedre, ha kiáznak belőle az anyagok és te azt megiszod.
3/5 TappancsMancs válasza:
Jaja mint előttem. A belül is műanyag termosz nem igazán jó. Vegyél olyat ami belül üveg vagy teljesen kívül-belül rozsdamentes fém. Nekem is van, kaptam egy műanyag belsejű termosz bögrét de beleszagoltam és totál műanyag szagú. Meg se próbálom kimosni vagy ilyenek. A rozsdamentes fém termoszok nagyon jók, van egy pattintós nyílásuk. Az azért jó mert ha levetted a tetejéről a kis poharat, akkor a nem kell kicsavarni a kupakját és így a forró belső tere nem hűl kitöltésenként. Csak ajánlani tudom.
4/5 TappancsMancs válasza:
Van pl ilyen de ezt ha többször is nyitja valaki kihűl a benne felgyülemlő gőz:
Azért jó ez is ha valaki egyszuszra tuti megissza.
Ennek meg a kupakja két állású és külön van a betekerése. A belső gyúrú ki-be pattintható és nyílik egy rés amin keresztül lehet tölteni a forró italt. De az csak egy résnyi.
Van ebből már nagyon jó választék érdemes nézelődni és nem is drágák.
5/5 TappancsMancs válasza:
A másodiknál a "További képek" nél látszik a pattintós kupak. Azt érdemes kipróbálgatni hogy jól nyíljon ez a zár rajta. Amúgy nem cak militari boltokban van hanem kb akárhol. Eléggé elterjedt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!