A tesco-ban árult hús tényleg úgy került az áruházakba, hogy rossz volt és hipóval és ecettel megtisztították?
Hát igen sajnos vannak ilyen-olyan sztorik.
Volt a családnak hentes ismerőse.A romlott húsból, felvágottból rendszeresen kolbászt csinált, és a vevők vitték mint a cukrot.
A cba-ban a romlott felvágottakat hozzá darálják a darált húshoz.
Dolgoztam olyan étteremben, ahol a tulajnak volt éjjel nappali közértje is, és az ott már nem eladható lejárt szavatosságú sonkát hozta be nekünk hogy csináljunk belőle milánóit... :o
Az meg hogy nem kéne tudniuk hogy jön az ántsz, nem tudják, de ha már ott van villám gyorsan rendet lehet rakni.
Mi az étteremben is azt csináltuk, amint megláttuk hogy jön 1 perc alatt olyan hibátlanra varázsoltuk a konyhát meg magunkat hogy öröm volt nézni...
"11:22-es előtted írtam, h sajnos igen is lehet romlott a csomagolt hús is, én pont h a darált hússal jártam így...12én vettem a szavatossága meg 16ig volt írva...itt nem átmossák, hanem átcímkézik..."
Én még soha nem vettem romlott húst, pedig a "sárga címkéset" is megveszem. Igaz én kilukasztom a csomagolást, és megszagolom. /fenti írásaimból kiderülhet, hogy értek hozzá, megérzem a stikkes szagokat/
"hogy merjek így legközelebb húst venni? :("
Olyan helyi kis hentesüzletből kell húst venni ahová azért sokan járnak, jó híre van, és igen is számít neki a vásárló, és a jó hírnév, mert felfogja hogy abból él!
Van rengeteg ilyen is.
"a sok okos kilyukasztja a védőgázas csomagolást, aztán persze, hogy előbb megromlik - köszi"
A tálcás darált húsokat a Tesco pult mögötti előkészítő helyiségeiben darálják, a közelükben nem volt védőgáz.
" Most már értem miért romlott sokszor az előre csomagolt darálthús - a sok okos kilyukasztja a védőgázas csomagolást, aztán persze, hogy előbb megromlik - köszi
"
1. köze nincs a védőgázhoz;
2. csak azt lukasztom ki, amit meg is veszek, ha nem büdös;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!