Melyik volt a legrosszabb hambi amit ettetek a Mekiben/Burger Kingben?
Múltkor ettem olyan retro burgert a Mekiben. Borzalmas volt :S Tele volt mustárral, és szétcsípte a számat a rengeteg mustár és csalamádé kombó :S
És nektek mi volt a legrosszabb élményetek?
Egyszer a mekiben vettem egy sajtburgert. Már az eladó nemtörődömsége is zavart, de utána a sajtburger...
Olyan volt mintha újból fel lett volna melegítve. Azóta kerülöm is a mekit.
Egyszer ettem sajtburgert.
a) sima zsömlében adták, nem szezámosban
b) olyan volt, mint mikor a szárazabb zsömléből mikrós szendót készítek, h felpuhuljon, de a végére már ilyen "nyúlós-ragadós" lesz.
A Mekiben a szendvicseket nem melegítik újra, mindig frissen készítik. Sőt, ha 5-10-percig nem adják el akkor ki is dobják.
Amúgy a sajtburgert az sima zsemlében szokták adni és nem szezámmagosban.
A retro burger pedig finom.
Eddig sosem volt rossz tapasztalatom se a Mekinél, se a Burger Kingben. :)
Nekem is van egy rossz élményem>< (de mondjuk ez érthető is)
Osztálykiránduláson voltunk és visszafelé bementünk a Mekibe. Vettem egy McRoyal hambit rá ilyen áfonyás desszertet, sültkrumplit, colát aztán a földszinten (amikor mászkálhattunk) vettem egy fagyit(zöldalmás asszem). Na ettöl 2napig rosszul voltam...Többet nem is megyek mekibeXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!