Meglepődtem.! Most, hogy így sok helyen olvasom, egy anyának fontosabb, hogy a kisgyereke inkább rá hasonlítson mint apára?
Most meglepődtem, hogy rosszul vagyok bekódolva, mivel még tini vagyok, de már most úgy gondolom, hogy ha picim születik, az hasonlítson tisztára apára.
Mármint most a szerelmem: Barna haj, barna nagy szemek, akkor tőle a kicsim is legyen barna szemű, és barna hajú.
Viszont facebookon is olvasom, mikor egy tiszta apára hasonlító gyerekre rámondják "Tiszta apja" elkezd morogni,hogy 'Nem is, látnál engem, tiszta én vagyok, az én koppintásom' Én egy olyan mondatra, hogy 'Tiszta apja" annyit írnék 'Igen, igaz, és büszke is vagyok rá" Mivel valószínű, ha valakinek van férje/párja, Őt is szereti, és Ő is tetszik neki, valamilyen formában.!
Persze most még 'gyerek' fejjel, lehet úgy gondolkozom, hogy jaaaj mert helyes, de nekem nem pont azért kellene tőle olyan mert helyes, hanem azért mert cukibb ha pl: a kislányom tiszta apja.! Ebbe beleértve az ízlést is, ha apa dobol, akkor Őt is érdekli, ha gitrázik azt is érdekli.!
Mit gondoltok?
Rosszul gondolkozom?
Miért ennyire fontos egy anyának, hogy tiszta anyja legyen?
En orulok, hogy lányom tiszta apja. Mindenki azt mondja :) Engem akkor idegesít, amikor anyosom és sogornom csak magukat látják benne. Sem engem, sem az apját. Ugy csinálnak, mintha ok szulték volna a gyereke.
A másik sogornom (tesom felesége) meg teljesen ki van akadva, ha azt mondják, hogy a lányuk tiszta apja. Szerinte csak rá (és az o rokonaira) hasonlíthat, másra nem- foleg az apjára.
Nem értem az ilyet. Kozos a gyerek, mindkettonk benne van (hol kulso, hol belso tulajdonságban), miért vannak kiakadva, ha a másikra kulsoleg jobban hasonlít. Elvileg szeretem a páromat és ezért hozzá is mentem. Nem? Ezt én sem értem...
16 hos kislány anyukája
Én is azt szeretném ha tisztára az apja lenne. Kék szem, barna haj :)
Remélem így lesz...
Én nem ragaszkodom, hogy rám hasonlítson...
A párom azt szokta mondani, hogy irigyelje az ő szemeit, az én szépségemet, az ő eszét és az én szorgalmamat:D
Ámen :D
*irgyelje...jesszus :D (reggel 8 óta tanulok)
örököljét akartam :D
14:57: Igen valahogy sok jó dolog volt benn amit leírtál, erre én is írnám azt, hogy: a hosszú szempilláimat, az orrom, arc formát örölölhetné tőlem, csak, hogy látszon rajt, hogy miénk:)
14:59:Én is így érezem, én nem vagyok szép lány, de a leendőbeli apa helyes lenne:))
ma 15:00:Igeen:D ez nagy igazság
második 15:00: Ezt olvastam is biosz könyvbe, ha apa szeme barna, anyáé kék, vagy zöld, nagy esélyben, barnát örököl, mert az az erősebb szín.
Ez nálunk nem így lett, anya szemét örököltem árnyalatra pontosan, apáé barna volt, de mégsem:))
15:06: :) Igen, én is csak most gondolkoztam el, hogy a legtöbb anyuka komolyan, annyira küzd azért, hogy rá hasonlítson... Igen valószínű nagyszülőknek sem mindegy, főleg ha olyanok ugye...
15:12:De aranyos sztori volt, ugye gondolom azért látja egy normális Nő jobbnak ha apától örökli a dolgokat, mert ugye bejön neki külsőleg, valószínű gyerek fejjel, még azért látom így, mert auu azért jóképű, egy ilyen pici nem ártana tőle:D:)
15:37: hát az egészség a legfontosabb így igaz.!
15:53:Mindent jól megfogalmaztál, tényleg így van.! Egy Nő azért megy, hozzá a Férfihez, mert szereti:) Nem értem az ilyen anyákat.:) Az olyat igen, aki szeretné ha rá is, de aki csak magának az fura.!
15:54: : D Nem baj, így is értettem:D :) Igen, azért vannak dolgok amiket jó ha anyától, viszont én Őt most teljesen tökéletesnek látom. Persze ha gerincferdülése lenne, nem kívánnám neki, hogy 'Remélem örökölöd apádtól' : D De most ilyen nem áll fenn:) Úgy külsőre gondolva:)
Második 15:55: :) Ez nagyon aranyos volt:)) Én semmiben nem hasonlítok vele:) Ezért valakire vagy nagyon hasonlítana, vagy pont középpen fele fel arányba.
Bocsi ha valamit rosszul írtam, de sokat írtam egyszerre, és lehet belekeveredtem:) Lehet sok a hiba is.! :)
Szia!
Akkor mar ketten vagyunk "furak". Mert en is azt szerettem volna,hogy a gyerekem az apjara hasonlitson. Bejott. A fiam kikopott apukaja. Most mar ket szerelmem van :)
Raadasul szeptemberre varjuk a kisocsit. Teljesen mindegy nekem,hogy kire fog hasonlitani :)
Egyaltalan nem fogok "megsertodni" ha O is a ferjemre fog hasonlitani,sot....:) Milyen edesek lesznek majd harman :)
Utolso vagyok ismet.
Annyit szerettem volna ha a fiunk az en egyenes hajamat orokli mint az apja gondor hajat mert egy pasinak megis konnyebb egyenes hajjal "banni" mint gondorrel. Legalabbis az en ferjem sokat kuzd vele. Bejott,egyenes haju a fiunk.
De azt nagyon szeretnem,hogy ha egyszer lesz egy lanyunk is akkor orokolje a ferjem gondorseget :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!