Meglepődtem.! Most, hogy így sok helyen olvasom, egy anyának fontosabb, hogy a kisgyereke inkább rá hasonlítson mint apára?
Most meglepődtem, hogy rosszul vagyok bekódolva, mivel még tini vagyok, de már most úgy gondolom, hogy ha picim születik, az hasonlítson tisztára apára.
Mármint most a szerelmem: Barna haj, barna nagy szemek, akkor tőle a kicsim is legyen barna szemű, és barna hajú.
Viszont facebookon is olvasom, mikor egy tiszta apára hasonlító gyerekre rámondják "Tiszta apja" elkezd morogni,hogy 'Nem is, látnál engem, tiszta én vagyok, az én koppintásom' Én egy olyan mondatra, hogy 'Tiszta apja" annyit írnék 'Igen, igaz, és büszke is vagyok rá" Mivel valószínű, ha valakinek van férje/párja, Őt is szereti, és Ő is tetszik neki, valamilyen formában.!
Persze most még 'gyerek' fejjel, lehet úgy gondolkozom, hogy jaaaj mert helyes, de nekem nem pont azért kellene tőle olyan mert helyes, hanem azért mert cukibb ha pl: a kislányom tiszta apja.! Ebbe beleértve az ízlést is, ha apa dobol, akkor Őt is érdekli, ha gitrázik azt is érdekli.!
Mit gondoltok?
Rosszul gondolkozom?
Miért ennyire fontos egy anyának, hogy tiszta anyja legyen?
Én szeretném, ha megfelelően kombinálva hasonlítana mindjkettőnkre.
PL az én hajállagomat, de a párom színét, az én szemformámmal ugyancsak az ő különleges szürkéjét, az ő száját. Mindketten szerencsés alkatúak vagyunk, de örökölje az ő sportszeretetét (én lusta vagyok), de legyen olyan nyílt mint én:)
/Ez az "ideális" gyerekem:)/
Érdekes, hogy például rám gyerekkorom óta azt mondják édesapámra hasonlítok, szinte senki nem mondja, hogy anyura, mert a színeim és magasságom bezavar, ez az, amit aputól örököltem külsőre, közben ha anyukám huszonéves képe mellé odatesszük ugyanabból a szögből készült enyémet, akkor döbbenetes a hasonlóság. DE pont a színeim miatt inkább a nővérére hasonlítok, aki ugyanolyan sötét haj-szem színnel rendelkezik mint én, de neki a bőre is tükrözi ezt, az enyém meg szinte betegesen fehér
(nekem is tetszik a gondolkodásod:))
Köszönöm, hogy írtál :)
Én is így gondolom, hogy az sem baj ha mindkettőre. De pl: egyik anyuka írta 'Jajj de jó, vakaki észre vette mennnyire tiszta anyja, már megőrített mikor azt mondták tiszta Feri" (nevet helyetesítettem, hogy könnyen értelmezhető legyen) Szerintem büszkeség egy anya számára, ha apához hasonlítják.!
De nem vagyunk egyformák, kinek a pap kinek a papné
Az én fiam tiszta apja, és én ennek örülök. Szép. Egyenesen gyönyörű. De nyilván ha rám hasonlítana, akkor is ő lenne a legszebb nekem a világon. Pedig magamnak nem tetszem külsőre.
Én örülök, mikor mások is megjegyzik, hogy tiszta apja.
Hát akkor kicsit különbözöm veled, mert nekem az lenne a legnagyobb büszkeségem. :)
De én nem vetem meg azt az anyát aki szeretné ha mindkettőjükre hasonlítana. Na és azokat az anyákat sem nézem le akik azt akarják, hogy csak rájuk, de viszont számomra ők furák, hogy akkor miért nem olyan férfitól akartak, akitől egyszerűen olyan születhet, akire büszke lenne, hogy igen, Neki Tomi az apja. pl:)
Köszönöm, hogy válaszoltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!