Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meglepődtem.! Most, hogy így...

Meglepődtem.! Most, hogy így sok helyen olvasom, egy anyának fontosabb, hogy a kisgyereke inkább rá hasonlítson mint apára?

Figyelt kérdés

Most meglepődtem, hogy rosszul vagyok bekódolva, mivel még tini vagyok, de már most úgy gondolom, hogy ha picim születik, az hasonlítson tisztára apára.

Mármint most a szerelmem: Barna haj, barna nagy szemek, akkor tőle a kicsim is legyen barna szemű, és barna hajú.

Viszont facebookon is olvasom, mikor egy tiszta apára hasonlító gyerekre rámondják "Tiszta apja" elkezd morogni,hogy 'Nem is, látnál engem, tiszta én vagyok, az én koppintásom' Én egy olyan mondatra, hogy 'Tiszta apja" annyit írnék 'Igen, igaz, és büszke is vagyok rá" Mivel valószínű, ha valakinek van férje/párja, Őt is szereti, és Ő is tetszik neki, valamilyen formában.!

Persze most még 'gyerek' fejjel, lehet úgy gondolkozom, hogy jaaaj mert helyes, de nekem nem pont azért kellene tőle olyan mert helyes, hanem azért mert cukibb ha pl: a kislányom tiszta apja.! Ebbe beleértve az ízlést is, ha apa dobol, akkor Őt is érdekli, ha gitrázik azt is érdekli.!

Mit gondoltok?

Rosszul gondolkozom?

Miért ennyire fontos egy anyának, hogy tiszta anyja legyen?

2012. máj. 25. 14:33
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm ÁÁ, nem vagyok fura lény:D Azt hittem csak nekem 'fontosabb' ez, hogy apára hasonlítson.

Zöld szem, és barna szemből, milyen szemszín jöhet ki ha keveredik? Kék, barna, vagy zöld?

2012. máj. 25. 14:48
 12/36 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kisfiam. Mikor megszületett, tisztára rám hasonlított, a babakori képemet mellétettük és akár össze is lehetett volna keverni a kettőt, csak rajtam ugye rózsaszín ruha volt.:)

Aztán, ahogy teltek a hónapok, egyre inkább az apukájára kezdett hasonlítani. Sokszor nézem most is őket, ha egymás mellett vannak, hogy mennyire hasonlítanak. És engem ez egyáltalán nem zavar.

Szerintem olyan mindegy.

Amúgy van a családban egy anyuka, akinek már nem egyszer mondták, hogy a lánya pont olyan, mint a férjének a testvére volt gyerekkorában.:)

Mindegy, hogy fiú vagy lány, mindegy hogy kire hasonlít, a lényeg, hogy egészséges legyen.:)

2012. máj. 25. 14:49
 13/36 anonim ***** válasza:
Ja, és valójában ennek a dolognak nincs jelentősége, csak kellemes vele foglalkozni:)
2012. máj. 25. 14:50
 14/36 A kérdező kommentje:

'Aranyos ahogy gondolkozol! Érzelmes, és kedves típusra vall. Na és persze szerelmesre:) Egyébként én is így voltam. Ráadásul barna haj, nagy barna szemek:) És pont olyan lett a gyerekünk, de már-már viccesen hasonlítanak! Hát én majd kipukkadok a büszkeségtől, amikor idegenek megállítanak az utcán, hogy "Ilyet, tiszta apja!!!'

Köszönöm a kedves szavakat:) Na és igen, pont olyan vagy mint én:)

Bár, valaki írta, hogy Ő keveredett, na rám is sokan azt mondják, arcom apáé, anyától zöldes szürke szemeket örököltem, viszont mindketten szembetegek, viszont azt eddig még lekopogom nem örököltem.

2012. máj. 25. 14:51
 15/36 anonim ***** válasza:

Nekem fontos, hogy mindkettőnkre hasonlítson. Szeretném, ha az én dús hajamat örökölné, a barna szemszínt, a kis orrot, a férjemtől pedig a nagy szemet, szép szájat.

Nem akarom, hogy csak rá, vagy csak rám hasonlítson. Persze, ezt nem lehet befolyásolni, csak ha már kérni lehetne, én szeretném, ha látszódna, hogy ő a mi közös gyermekünk.

2012. máj. 25. 14:57
 16/36 anonim ***** válasza:

Aki azt írja a facebookon, amit idéztél a kérdésedben, az szerintem magának szülte a gyereket, szeretetpótléknak, mert a párjával már nincsenek igazi szeretetben.

Én nem szeretném, ha rám hasonlítana a gyerekem, mert rusnya nagy orrom van, és hatalmas homlokom. A páromnak viszont szép egyenes orra van és szép szeme, a szája meg nagyon szexi, vastag. Gyönyörű kislány lenne, ha rá hasonlítana :)

2012. máj. 25. 14:59
 17/36 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, kire hasonlít, csak lehetőleg ne a postásra :D
2012. máj. 25. 15:00
 18/36 anonim ***** válasza:
Olyan mint te vagyok:) nekem kékes-zöld szemem van:) Az apuka barna szemű, és a gyerek is az lett. A barna dominánsabb, az valószínűleg kigolyóza a te világosabb szemedet:)
2012. máj. 25. 15:00
 19/36 anonim ***** válasza:
*kigolyózza
2012. máj. 25. 15:01
 20/36 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdésed. Most, hogy mondod, van benne valami. De főleg a nagyszülők szeretik a saját gyereküket látni az unokában.

Én őszintén remélem, az apjára üt majd a fiunk, ha lesz. Szép kék szemek, jóképű. :) Én sem vagyok ronda, de jobban örülnék, ha rá hasonlítana.

2012. máj. 25. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!