Miért vagyok irigy arra aki terhes, vagy kisgyereke van?
Gondolom mert te is szeretnél gyereket.
Amúgy elég felszínes lehetsz, ha csak olyan külsőségekre irigykedsz mint szépség, rang, jóképű férj... én sokkal jobban irigyelném azért, hogy ennyire szerelmesek egymással a férjével (ha már róla van szó).
Hááát olyasmi...A magányos stimmel. De még csak 23-24 vagyok.
Tudom sok időm van még meg minek gyötröm magam...
Mert én úgy veszem észre hogy csak azok boldogok akik szépek is. Vagy akik gazdagok.
Aki szép annak sokkal könnyebb.
Mert elvileg ezek jó dolgok, amik boldoggá tesznek, és ezért mindenki szeretné egyszer-kétszer átélni.
Én most éppen a kisbabásokra vagyok irigy. Nem vagyok normális. :(
Már leírták előttem,azért "irigykedsz" mert Te is szeretnél családot,kisbabát. Hidd el,eljön majd a Te időd is.
Tényleg babát vár? Várd ki még a végét,nem olyan biztos ez még. Nekem is nagyon szimpatikus Katalin hercegnő,de szerintem nem lehet olyan irigylésre méltó élete,mint amilyennek elsőre tűnik. Nem adják ám ingyen a rangot,gazdagságot. Sok mindenben korlátozzák,sok mindent megszabnak neki.
Nekem is nagyon nehéz kivárni azt a 10-15 évet mire végre gyerekem lehet, igaz még csak 24 vagyok, de olyan jó lenne igazán fiatal anyuka lenni, mint az én szüleim. Még 50 évesek sincsenek és már anyuka korú lányuk van, én!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!