Anyukák, a ti párotok/férjetek havonta hány alkalommal járnak el kikapcsolódni a haverokkal?
Havonta 1-2x megy el melo utan meginni valamit a haverokkal. Megmondom öszinten, hogy en nagyon örülök neki. A baba születese utan az elsö 2-3 honapban nem ment sehova es a stresz amit a munkahelyen összeszedett mind rajtam csapodott le, nem ordibalt vagy vert vagy hasonlok, de folyamatosan azt hallgattam, hogy mi megy odabent. Egy pici baba mellett ez pont annyira hianyzott nekem, mint hatamra a pup.... Miota eljar a haverjait traktalja ezekkel es sokkal nyugodtabb Ö is, en meg plane :)
Nem arrol van szo, hogy nem akarom meghallgatni, de mindennap huszadjara vegig hallgatni ugyanazt a szalagot neha idegörlö, föleg, hogy nem is tudok pihenni a kicsi mellett, mert hasfajos es tapszeres... A masik meg az allando aggodasa volt amivel kikeszitett, miert kel fel a gyerek 4x egy ejszaka, miert nem eszik annyit ami a neten van normalisnak irva, miert sir a gyerek, miert nem mosolyog meg stb...
Nekem szerencsém van, mert a férjem főnöke egyben a barátja is, így szinte mindent kibeszélnek a munkahelyen, de havonta 1-2 alkalommal tovább maradnak, ilyenkor vacsiznak, söröznek. Engem nem zavar, ismerem a főnökét, tudom, hogy normális emberek között van, és jól érzi magát.
Emellett hétvégente a szomszéd apukával szoktak sörözni, de nem mennek sehova, kiköltöznek a garázsba inni, ennek meg azért örülök, mert miután elaludtak a gyerekek én is meg a szomszéd anyuka is csatlakozunk hozzájuk. :)) Így mindenkinek megvan a szórakozás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!