Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek havonta hány alkalommal járnak el kikapcsolódni a haverokkal?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 19:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%
Az én férjem soha. Abszolut nem eljárós. Még régebben jött 1-2 barátja hozzánk havonta-kéthavonta, de már szinte senki.
2013. jan. 26. 19:59
 12/37 anonim ***** válasza:
81%
Az én férjem sem megy sehová egyedül, (engem nem zavarna, ha szeretne). A baráti társaságunk közös már 10éve, ha program van, oda mindhárman (kislányunkkal együtt) megyünk. Idén nyáron, ha lesz közös "rendezvény", a lányunk már valószínű mamázni fog azon az estén.
2013. jan. 26. 20:25
 13/37 anonim ***** válasza:
73%

az én férjem soha,nincsenek haverjai,nem az a társasági ember

én viszont szoktam eljárni néha a kollégáimmal,kb havonta egyszer.nincs kifogása ellene,nekem sem lenne,ha havonta egyszer elmenne

együtt sem járunk el,néha moziba,amikor Mamázik a fiunk,aki 3,5 éves

2013. jan. 26. 20:28
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Hetente 1x biztosan megy, engem nem zavar, én is szívesen elmegyek a barátaimmal, ha úgy alakul.
2013. jan. 26. 20:34
 15/37 anonim ***** válasza:
81%
1x sem megy el egyedül. Ha megyünk, együtt megyünk. Mivel az ő barátai és az én barátnőim párok/házastársak, inkább nálunk (vagy valamelyik másik párnál) gyűlünk össze, és babázunk, beszélgetünk.
2013. jan. 26. 21:01
 16/37 anonim ***** válasza:
51%

az enyem jelenleg epp siel......

De ennyi kikapcsolodas jar neki is. En meg majd megbolondultam ma a 3 evesemmel es a 2 honaposommal:)

2013. jan. 26. 21:36
 17/37 A kérdező kommentje:
De nekünk sokkal több türelmünk van mint nekik.:)Muszáj levezetniük a feszültséget,így legalább nyugodtabbak..:)
2013. jan. 26. 21:40
 18/37 frászkarikaborsó ***** válasza:
78%
3 hós a fiunk, eddig még nem volt, nem is igazán van rá igénye. Vannak haverjai de inkább ide hívja őket, így én is szórakozok amíg dumálunk egyet.
2013. jan. 26. 21:53
 19/37 anonim ***** válasza:
77%

heti 3x-4x "kikapcsolódik", vagyis megiszik egy üveg sört és jön is haza. ez max 1 óra, munka után...

nagyon ritkán hétvégén megy el, miután lefeküdt a gyerek, akkor max 2 órát van el. de leginkább átjön valamelyik haverja és beülnek a garázsba beszélgetni :)

(bevallom, én ezt szeretem a legjobban! nincs lábalatt, netezhetek kedvemre, vagy filmezhetek, de tudom hol van :D) tegnap ez volt, ma meg már a gyerek előtt bealudt.

2013. jan. 26. 22:06
 20/37 A kérdező kommentje:
Mi panelba lakunk így sajna ez nálunk nem megy.Pedig jobb lenne.:)
2013. jan. 26. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!