Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek havonta hány alkalommal járnak el kikapcsolódni a haverokkal?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 19:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Összesen egyszer, akkor sem iszik alkoholt, csak szolidan beülnek egy étterembe vacsorázni, férfiak-nők vegyesen. Este 11-re tuti itthon van.
2013. jan. 26. 19:20
 2/37 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon ritkán, nem rendszeresen.
2013. jan. 26. 19:23
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Párom nem sokszor, meg én sem.

Ha lehetőség van rá, akkor közösen megyünk ide-oda, amíg anyukámnál van a lányunk.

Régebben hetente járt focizni egyszer, de mostanában valahogy oda sem megy. Nem tartanám vissza amúgy.

Szerencsére soha nem volt ezekből vita.

Ha úgy alakul, hogy valahová hívják, akkor elmegy, de van hogy ő mondja, hogy most inkább velünk lenne és nem megy.

Én ennek örülök, mert a munka miatt amúgy is tök keveset vagyunk együtt.

2013. jan. 26. 19:23
 4/37 anonim ***** válasza:
83%
Megy ha kell hanem...
2013. jan. 26. 19:28
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi is inkább közösen járunk el ide oda.

Illetve a barátainak mind felesége és kisbabája van, ls olyan társaság akik előnyben részesítik a családi programokat.

Szóval inkább közösen.

2013. jan. 26. 19:30
 6/37 A kérdező kommentje:
Az én párom 3 műszakban dolgozik.A dolgozók kikészítik sokszor a munkahelyén,így megértem,hogy kell neki a kikapcsolódás.Havonta kb 3x4x megy el csocsózni és meginni pár sört.(26 éves)Csak érdekel,hogy ez más családokban,hogyan van.:)Várom a további válaszokat.
2013. jan. 26. 19:31
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ez a havi 3-4 szerintem nálunk is megvan...Hol kártya, hol sörözés, ez-az...Én örülök ha megy, muszáj leeresztenie neki is, és ez nem sok, nem megy a családi élet rovására...
2013. jan. 26. 19:39
 8/37 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén az elején nem tetszett.De beláttam,hogy neki sem egyszerű.A munka a munka és a munka.Nem veri el a pénzt,nem rugik be,és imád minket.Úgy gondolom ennyi jár neki attól,hogy apa lett.És mióta elengedem vagyis nem mondom a magamét,így nem is akar annyiszor elmenni.:)
2013. jan. 26. 19:42
 9/37 gabszem ***** válasza:
100%
2-3 havonta, de ritkán marad hajnalig
2013. jan. 26. 19:42
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Havonta egyszer-kétszer szinte zavarnom kell, mert ennyiszer jut eszembe, hogy mehetne, de ő utoljára novemberben élt a lehetőséggel.

Ilyenkor egy pizzériába mennek pár óra, megiszik néhány sört.

2013. jan. 26. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!