Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek havonta hány alkalommal járnak el kikapcsolódni a haverokkal?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 19:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Péntek esténként elmegy focizni, és utána ottmarad sörözni, dartsozni. Általában hajnali 1-2 körül ér haza, kivéve, ha erre az időre elviszi a gyerekeket a szüleihez, mert akkor max. 10-re hazaérnek (foci után azonnal, attól függ, hánykor van a meccs). De olyankor az inkább nekem kikapcsolódás, hogy egyedül lehetek itthon. :)
2013. jan. 26. 22:11
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem megy sehova, nincsenek barátai sajnos. Csak dolgozik, de azt rengeteget.
2013. jan. 27. 00:24
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Változó leginkább az csoporttársaival szoktak néha iszogatni kb 2 havonta változó. Én minden hónapban legalább egyszer megyek de van hogy többször-
2013. jan. 27. 00:45
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Havonta egyszer általában beülnek sörözni valahova.

Meg van heti egy foci,de utána jön haza egyből!

Egyébként is be szoktam ülni havonta pár alkalommal a csajokkal. Igaz általában nem este, hanem 4-5 körül.

De most pl. a férjem küld el bulizni! 13 hónapos a fiunk és egy lagzi, meg egy osztálytalálkozó kivételével nem nagyon voltam még "mulatni", úgy,hogy most el lettem zavarva!:)

2013. jan. 27. 06:30
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2x2 órát aikidozik. 2-3 havonta megy el emellett edzéses bulikra, vagy grillezésekre, nyáron többször.
2013. jan. 28. 10:35
 26/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem jár sehova, napi 4 órát utazik a munkahelyre és vissza, a maradék időt meg velünk akarja tölteni. Egyébként ő az egyetlen segítségem, és nagyon örülök, hogy így áll hozzá ehhez a dologhoz.
2013. jan. 29. 13:06
 27/37 anonim ***** válasza:
Havonta párszor moziba vagy étterembe pár órára.
2013. jan. 29. 13:12
 28/37 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer kétszer jár el focizni, abból kb havi egy-kettő alkalommal maradnak ott egy kicsit sörözni vagy beszélgetni. Eleinte voltak viták ebből, mert nem szólt csak aznap, hogy akkor ő elmegy és este jön haza stb.. de mostanában már megbeszéltük melyikek a focizós napok, nekem is cserébe jár egy kis kimenő (elsétálni a közelben lévő plázába, vásárcsarnokba, barátnővel találkozás) és havi egyszer próbálunk mi is közösen elmenni valahova, mozi, étterem, séta stb. Így ez bevált, működik és sokkal kiegyensúlyozottabb ő is és én is.
2013. jan. 29. 13:25
 29/37 Disi ***** válasza:
100%
Az én férjemnek elég összetartó baráti köre van már gimi óta. Péntekenként van apák napja, akkor szoktak össze ülni beszélgetni, legkésőbb éjfélre itthon van és indulás előtt az esti fürdetést még megcsinálja. Én is el szoktam menni általában szombaton egy barátnőmhöz, de tévét nézünk, beszélgetünk. Szórakozóhelyre én nem vágyom és ezek a beszélgetések nekem nagyon fontosak. A párom reggelente le szokott menni úszni munka előtt, én heti 1-2 alkalommal eljárok zumbázni, ez még nekem ami nagyon jó kikapcsolódás. Sajnos közös programot egyenlőre nem nagyon tudunk csinálni, estére nincs pesztránk, de ezt elfogadtuk hogy egyenlőre igy van. Szeptembertől megyek vissza dolgozni, akkor is biztos változni fognak a dolgok.
2013. jan. 29. 13:26
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

párom ritkán megy csak el, 2-3 havonta, viszont akkor rendesen kiereszti a gőzt :) ezzel nincs is baj, menjen nyugodtan, csak aggódom érte, nehogy valami gáz legyen :)

ja meg havonta egyszer összeülünk a családdal, sütés-főzés, közben iszogatás, ezeket szeretjük a legjobban.

sokszor hívják a haverok koncertre, vagy csak piálni, de általában lemondja őket, inkább ül itthon velem és filmezünk (olyan édes ilyenkor). néha már rá kell szólnom, hogy azért mert babánk lesz neki még nem kell itthon ülnie a szoknyámon :)

2013. jan. 29. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!