Szerintetek, ilyenkor mi játszódik le a szervezetemben?
Figyelt kérdés
Létezhet szerintetek csoda és ilyen alacsony hővel, úgy, hogy nem emelkedett jelentősen az ovu napjától,lehet valaki terhes? Olyanok válaszát várnám, akiknek szintén alacsony hőmérséklet mellett sikerült a baba! Vannak esténként pici alhasi szurkáim, de semmi más tünet! Mi lehet a gond? Már korábban tettem fel kérdést, hogy egyáltalán volt-e ebben a hónapban(első clostilbegyt mentes) ovum, vagy csak próbálkozik a szervezetem és többnyire azt a válasz kaptam, hogy még nem volt. Köszi a segítségeteket! :)
A görbém így alakulgat:
2013. jan. 23. 11:04
21/22 A kérdező kommentje:
A ma reggeli ovu tesztem is pozitív, mára elmúlt a barnázás is. Még várok és ha a mnezim nem jelentkezik, legkésőbb a hétvégén tesztelek!
2013. febr. 3. 13:07
22/22 anonim válasza:
Követtem a másik kérdésed, szerintem tuti babás vagy!
Milyen tesztet csináltál?
Dokihoz tudsz menni valamikor? Nekem gyanús a pozitív ovuteszt meg hogy nem jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!