Szerintetek, ilyenkor mi játszódik le a szervezetemben?
Létezhet szerintetek csoda és ilyen alacsony hővel, úgy, hogy nem emelkedett jelentősen az ovu napjától,lehet valaki terhes? Olyanok válaszát várnám, akiknek szintén alacsony hőmérséklet mellett sikerült a baba! Vannak esténként pici alhasi szurkáim, de semmi más tünet! Mi lehet a gond? Már korábban tettem fel kérdést, hogy egyáltalán volt-e ebben a hónapban(első clostilbegyt mentes) ovum, vagy csak próbálkozik a szervezetem és többnyire azt a válasz kaptam, hogy még nem volt. Köszi a segítségeteket! :)
A görbém így alakulgat:
Nekem volt hasonló görbém, nem is kevés, de igazából ezek hosszú ciklusok voltak elég késői PÉ-vel-ha volt. Még neked se volt...
Én is mindig reménykedtem, minden oldalt végigböngésztem, hogy hátha volt valakinek ilyen alacsony hővel baba.
Nekem ami segített a reflexológiás talpmasszázs volt, igazából sose hittem benne, de működött. A 60-90 napos ciklusaimat egy hónap alatt rendezte fix 40 naposra, 24. napon PÉ-vel (ez sem ideális, de működő rendszer volt). A 3. ilyen hónapban már összejött a baba és fel is ment szépen a hőm.
Ha esetleg 22-én lehetett, akkor sajna lecsúsztunk róla. Most már nem bánnám ha inkább megjönne és akkor kezdődhetne, egy új reményteljes hónap! :)
Köszi a válaszaidat! :)
A mai görbém :
Most akkor mi lehet, megvolt a pé-m ezek szerint, most pár napig emelkedik még és utána várható a menzeszem? Babában nem bízom, mert ahhoz, már magasabb hőmérsékletnek kellene lenni-e, ugye jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!