Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek, ilyenkor mi...

Szerintetek, ilyenkor mi játszódik le a szervezetemben?

Figyelt kérdés

Létezhet szerintetek csoda és ilyen alacsony hővel, úgy, hogy nem emelkedett jelentősen az ovu napjától,lehet valaki terhes? Olyanok válaszát várnám, akiknek szintén alacsony hőmérséklet mellett sikerült a baba! Vannak esténként pici alhasi szurkáim, de semmi más tünet! Mi lehet a gond? Már korábban tettem fel kérdést, hogy egyáltalán volt-e ebben a hónapban(első clostilbegyt mentes) ovum, vagy csak próbálkozik a szervezetem és többnyire azt a válasz kaptam, hogy még nem volt. Köszi a segítségeteket! :)

A görbém így alakulgat:

[link]

2013. jan. 23. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mennyi a luteális fázisod? Ha 14 nap, akkor kb 5 nap múlva kell leesnie a hődnek, a magassága nem mérvadó, nem kell feltétlen 37ig mennie, de általában jobban megemelkedik ha baba van.

Ha még 7-8 nap múlva se esik le, akkor tesztelhetsz-bár tényleg kicsi az esély rá.

2013. jan. 31. 11:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Általában 14 nap a lueális fázis nálam, megvárom addig mi lesz, ha emelkedik a hőmérsékletem és a ciklus várható napján sem esik le, akkor lehet tesztelek egyet, sosem lehet tudni! :) Köszi a választ :)
2013. jan. 31. 12:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Ma reggel is 36,7 volt a reggeli hőmérsékletem és tudom a napközbeni mérés nem számít, de ma egész nap nem ettem és nem is ittam semmit, mert nem volt időm rá, mégis dután 3-kor 37,1 volt a hőmérsékletem, lehet, hogy tényleg megvolt a pé-m, január 22-én. Mára kicsit már érzékenyek a mellbimbóim, most vagy közeleg a menzi vagy......megtörtént a csoda!!!! :) Pár nap és kiderül, majd írok!!! :)
2013. febr. 1. 15:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Ok! Várom és drukkolok! :)De ha nem jön meg a 14. nap után azért 1 napot várj vele szerintem!

Legalább az tuti hogy volt pé, azért ennek örülünk :)

2013. febr. 1. 20:02
 15/22 A kérdező kommentje:

Szia utolsó : Ma teszteltem egy ovu teszttel reggel(ez volt csak itthon), mert a hőmérsékletem ma reggelre 36,8 lett. Kicsit most már izgulok, hogy mi lehet, szerinted? Mutathat, ha állapotos lennék pozitívat az ovuteszt?

Még soha nem csináltam ilyennel próbát, de ilyen lett :

[link]

2013. febr. 2. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Elvileg olvastam már több embernél, hogy keresztreakciót ad és kimutathatja hamarabb, úgyhogy lehet. De szerintem még a sima 25ös teszt nem mutatná, vagy már meg kellett volna jönnie?

A hőd azért biztató! :)

2013. febr. 2. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Úgy látom még van 2-3 napod..

Off: te tetted fel a 34. napi ovus kérdést? :)

2013. febr. 2. 10:40
 18/22 A kérdező kommentje:

Utolsónak :

Igen én tettem fel azt a kérdést is. Miért ? Első babánk lenne és már másfél éve próbálkozunk, ezért vagyok még kicsit tapasztalatlan, elnézést a "butaságomért" ! Köszi a válaszokat! :)

2013. febr. 2. 11:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Most vettem észre, valami barnás váladék szerűt a bugyimon, ez most mit jelenthet? Nem görcsölök, nem érzek semmit. Ez akkor most menzi, vagy rosszat jelent?
2013. febr. 2. 12:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Csináltam az előbb, egy másik ovu tesztet és az is pozitív lett rögtön!!! Ilyenkor mi lehet?
2013. febr. 2. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!