Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi folyik a szervezetemben? HELP

Mi folyik a szervezetemben? HELP

Figyelt kérdés

Kérlek komoly válaszokat adjatok. Most már nem értem a szervezetemet.

3 héttel ezelőtt az ultrahang egy 20mm-es domináns tüszőt mutatott ki a jobb oldalon. Rá 1 hétre megjött a menstruációm. Most 4 napja el is múlt és voltam dokinál, volt egy ultrahang (kisbabát szeretnénk) és mondta hogy egy 60x40mm-es bevérzett cisztám van.Ugyan úgy a jobb oldalon...... Na már most ez ugyan azon a helyen van, akkor ez ugyan az a tüsző lenne?

A másik. Ilyen még nem volt. Ebben a hónapban 1 héttel a menstruáció előtt barnáztam, és utána is 2 napig.....Most mi történhetett?Kell valamitől félnem? :(

2012. okt. 20. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
néha előfordulnak a ciszták amik kialakulnak valamitől aztán meg fel is szívódnak vagy kidurrannak, lehet ezért volt a barnázásod is. Általában nincs következzményük ha maguktól felszívódnak.
2012. okt. 20. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
és gyermekvállalás szempontjából?
2012. okt. 20. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:
mert az a hónap akkor terméketlen volt. és ha továbbra is ez lesz?
2012. okt. 20. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Peteérés attól még lehet hogy volt, csak lett egy ciszta is. Ettől még sikerülhet szerintem a következő hónapban.
2012. okt. 20. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es, gratulálni tudok csak! Nem kellett volna válaszolnod!Ennyire nem lehetsz.....nem mondok semmit.

A többieknek köszönöm!

2012. okt. 20. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen többieknek ? :O)

És az 1, 4. hsz ugyanaz. De nem értem, miért írt rossz választ????

Amúgy pedig a tüszőből pattan ki a petesejt, tehát ha megjött a mensid, nem az a tüsző. Ha meg volt mensi előtt /után 2 nappal barnázásod az teljesen irreleváns (lényegtelen), mivel 4 nappal utána nem volt semmi babára utaló az uh-n.

2012. okt. 20. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a tüsző nem repedt meg, és abból lett a ciszta. A ciszta pedig tud barnázást okozni! Érdemes lenne követni a ciklusaidat uh-val továbbra is, mert sajnos előfordul, hogy sorozatosan nem repednek meg a tüszők - nekem volt ilyen időszakom, hol az egyik, hol a másik oldalon képződött ciszta.

Ha így van, azt bizony kezelni kell - engem fogamzásgáltó szedése hozott helyre!

2012. okt. 20. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!