Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kevés a HCG a szervezetemben?

Kevés a HCG a szervezetemben?

Figyelt kérdés

Szeptember 18-án volt az utolsó menstruációm első napja, a férjemmel tutita tudom, hogy jókor voltunk jó helyen. Csináltam már azóta tesztet, de sajnos negativ. Lehetséges, hogy nincs elég HCG hormon a szeverezetemben?

menstruáció szerű fájdalmaim vann már egy hetem, a hőm ingadozik, egyszer magas egyszer alacsony.

2012. okt. 27. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
attol hogy jokor voltatok együtt nem biztos hogy megtermékenyült a petesejt vagy ha igen akkor sem biztos hogy beágyazodott,ez tény,DE nem jelenti hogy igy is van,mikor kellett volna megjönnie?szoritok hogy baba legyen,ha nem jön meg továbbra sem,ismételj
2012. okt. 27. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
múlthéten kellett volna megjönnie. A hétvégén tesztelek és szerdán mennék dokihoz, hogy nézze meg nincs e valami baj.
2012. okt. 27. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
hát...nem tudom....nekem 9dpo-n 25ös teszt full pozitiv lett bár hallottam olyan eseteket is akinél csak a 6.hétben mutatta ki a teszt de őszintén szolva szerintem az elég ritka,mindenesetre szoritok,majd irdd meg mi lett 8hkm
2012. okt. 27. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Már pozitívnak kellene lennie a tesztnek, ha terhes lennél, és a hődnek sem kellene akkor ingadoznia (vagyis nem kellene az alaphő alá mennie).

Görbe?

2012. okt. 27. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is kellene már mutatnia!

Ha jövőhétig nem jön meg, akkor menj dokihoz!

2012. okt. 27. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A jó időzítés fontos, de ettől még sajnos nem biztos a teherbeesés. És őszintén szólva ha sikerült volna, akkor már mutatnia kéne a tesztnek. Nincs olyan, hogy kevés a HCG, mert ha terhes vagy, akkor a beágyazódás után rohamosan elkezd termelődni, 2 naponta duplázódik. Hány tesztet csináltál, és mikor?
2012. okt. 27. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!