Veszélyben van a babám? Alacsony a vasam, és az orvos szavaival "kevés vér kering a szervezetemben". Labor:HGB hemoglobin 10,8 HCT hematokrit 32,8.
Nekem rendszeresen 100 alatt,sőt ált 90 körül volt.Én Neo-ferro-folgammát szedtem,és Aranesp injekciókat kaptam-nem terhesség alatt!-,ezek rendbe rakták a vérképem,mostanában néha eléri a 120-at,ami a normál érték alsó határa.:))
Szülés után HumetR-t szedtem,az is szépen feljavított.
2. vagyok.Többféleképpen írják,így akkor 10 alatt.Konkrétan 9,9.1.Teljesen egészségesek,4 gyerekem van,ikrek is.:)Ők 3kg fölött születtek,egészségesek a mai napig.:)
A Béres csepp sztem vérképet nemigen rak rendbe,arra inkább a vastabletták jók,nekem hatott már 2-3 hét után.
Első vagyok.
Nekem a Béres csepp olyan jól beállította a vasamat, hogy a 36. héttől le is állítottak róla...
Most már csak napi egyszer szedem és tökéletes a vérképem, ami szoptatás alatt ugyanolyan fontos dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!