Kevés lett volna még a HcG a szervezetemben?
Figyelt kérdés
Valózsnű, hogy sikerült, mert egy rettentő halvány pozitívat teszteltem tegnap előtt. Utánanéztem a HcG szintnek az anyaleszek.hu-n és emiatt lett olyan retentő halvány a 2. csík! Szerintem!2008. aug. 28. 12:50
1/8 anonim válasza:
szia nekem is egy nagyon nagyon halvány lett de én már tegnap voltam dokinál és egy pici valamit látott, elvileg petezsák de majd biztosat hétfőn tudok akkor megyek vissza
2/8 anonim válasza:
mikor teszteltél? mensi elmaradás után hány nappal? a hcg szint napról napra duplázódik a szervezetben, én is csináltam vagy 5 tesztet annak idején hogy biztos ami biztos legyen :) és egyre erősebb lett a csík természetesen.
3/8 A kérdező kommentje:
30-án nem kellen megjönnie, és ha nem jön meg, amit szeretnék, akkor vagy aznap vagy pár nannap később megismétlem a tesztet. Köszike!
2008. aug. 28. 12:57
4/8 anonim válasza:
Szióóó
Kicsi a világ. :) Nekem is pont 30-án nem kellene megjönnie :) , és halványat teszteltem én is.
Sok sikert, és szorítok hogy minden rendben legyen!!!
5/8 anonim válasza:
mikor mentek dokihoz?az első valaszoló vagyok
6/8 anonim válasza:
Szia nekem is ez volt, először nagyon halványka pozitívat teszteltem, kb 4-5 nappal a mensi előtt, de aztán szépen erősödött a csík!!! Jővő héten megyek dokihoz! Szóval nyugi, és kb 2 nap múlva tesztelj, akkor nagyon jól látod, ahogy erősödik és vastagszik a 2. csík! Ha minden nap tesztelsz kevéssé szembetünő a változás!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap este elment a babám! :(
2008. aug. 29. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!