Ilyenkor mi játszódik le a szervezetemben?
Figyelt kérdés
Koplaltam több, mint egy hétig, ami azt jelenti, hogy napi max. 400 kalóriát ettem és megjegyzem, hogy nem szándékosan tettem. Ma pedig telezabáltam magam, akkora hasam lett, mint egy éhező afrikai gyereké. Ilyenkor mi történik, megdagad a gyomromban az étel? És még csak be sem tudom húzni. Valaki felvázolná nekem, hogy ilyenkor mi játszódik le bennem?2010. jún. 8. 19:25
1/2 anonim válasza:
Csak annyi, h a szervezeted mindent elraktároz zsírba és ha nagyon szerencsés vagy akkor max csak egy kilót hízol! Egyébként a hasad miatt meg ne félj reggelre le fog menni és azzal sincs probléma, h most nem tudod behúzni persze, h nem hiszen most kitágult!
2/2 anonim válasza:
Rossz választás volt.Koplalás után nem lenne szabad egyből mindent megenni.Ha koplalsz is akkor utána kezd könnyű étellel és kevéssel,hogy szokja vissza a szervezeted a kaját.Így nem lesz puffadás.Egyébként velem is ez volt beteg voltam és nem tudtam szinte semmit enni.Így mikor jobban lettem sokat ettem egyszerre és felpuffadt a hasam.De ez reggelre lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!