A kisfiamnak adott név senkinek nem tetszik?!
Figyelt kérdés
Akárki kérdezi, csak hüledeznek, visszakérdeznek, nem értik. De tegnap megkaptam a szomszédtól, hogy mégis hogy adhattam ilyen nevet szegény gyereknek. Már lassan szégyellem a nevét mondani bárkinek is:(((2013. jan. 14. 14:39
31/34 anonim válasza:
Jah, ez egy. És simán érzékelheti az ember vezetéknévnek a Mersét, ha nem tudja, hogy ez egy keresztnév, mert sose találkozott vele. Én fősuli után dolgoztam egy call centerben, és hívtam egy Jánoska nevezetű személyt, akiről kiderült hogy nő. Mondta, hogy az Istvánka is női név. szóval kedves utolsó, nem eszik olyan forrón a kását, nem mindenki buta, aki nem ismeri a Merse nevet. Én is tudnék neked olyat mondani, amit te nem ismersz.
32/34 anonim válasza:
Lehet. De szerintem Szinyei nevét illik ismernie mindenkinek, aki valaha is járt iskolába.
Mindenesetre az a bosszantóbb inkább, hogy lehurrogják szegényt, nemhogy megtartanák a véleményüket maguknak.
33/34 anonim válasza:
Szinyei Merse Pálnak mondjuk a Szinyei Merse a vezetékneve, de valóban eszébe juthatna az embernek, bár nekem se ugrott be az előbb, ahogy olvastam a Merse nevet.
Egyébként szerintem semmi megbotránkoztató nincs ebben a névben, teljesen normális hangzású, csak az emberek nagyobb része nehezen barátkozik meg az újdonságokkal, de majd megszokják.
34/34 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű és nagyon különleges név:) Ne érdekeljen mások véleménye!! Majd csak megszokják. Mennyi idős egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!