Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 19 hós kisfiamnak, ha valami...

19 hós kisfiamnak, ha valami nem tetszik, akkor a fejét beleveri a bútorba, padlóba stb. Miért van ez? Nem lát ilyet sehol. Hogy szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:

2 változat van (legalábbis számunkra ez volt) vagy odamész mindig mikor ezt csinálja és megakadályozod hogy beleverje a fejét a dolgokba, elmondod neki hogy tudod hogy dühös, de ezt nem szabad stb.

A másik h tudomást se veszel róla.

Barátnőméknél ez vált be, nem figyeltek erre és leszokott róla.

Az én fiamnál ez nem jött be, ő csapkodja a dolgokat ha nem tetszik neki vmi de úgy hogy már végül fáj neki és akkor meg persze nagyon sír.

Én mindig odamegyek hozzá, és megfogom a kis kezét, vagy felveszem az ölembe vagy megölelem vagy ilyesmi. Azidőre abbahagyja legalább a csapkodást.

(egyébként meg tőlünk se láthatta a tárgyak csapkodását szóval ez vhol úgy magától kialakul szerintem egy gyereknél hogy hogy próbálja levezetni a feszültséget.)

2010. febr. 17. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!