Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiamnak adott név senkine...

A kisfiamnak adott név senkinek nem tetszik?!

Figyelt kérdés
Akárki kérdezi, csak hüledeznek, visszakérdeznek, nem értik. De tegnap megkaptam a szomszédtól, hogy mégis hogy adhattam ilyen nevet szegény gyereknek. Már lassan szégyellem a nevét mondani bárkinek is:(((
2013. jan. 14. 14:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ez a név nekem sem tetszik, de ettől még nem szólnék senkinek, csak nem adnám a sajátomnak. Az én fiam nevén is mindenki ki van akadva, de letojom.
2013. jan. 14. 15:08
 22/34 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Valóban szokatlan név, de ettől függetlenül őszintén mondom, hogy nekem TETSZIIIIIIIIIIIK!!!!!!

Ne foglalkozz mással!

2013. jan. 14. 15:08
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Szép nevet választottatok. Mondjad csak büszkén! Meg fogják szokni, és idővel azt fogják mondani, "jajj, annyira illik rá ez a név".
2013. jan. 14. 15:18
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök szép név.
2013. jan. 14. 15:47
 25/34 anonim ***** válasza:
46%

Nálam nem merül ki a férfinevek tára az István, László, József nevekben, nekem ez a név mégsem tetszik. Amikor először hallottam, ez egy vezetéknév, azt se tudtam, fiú vagy lánynév-e. Nekem ez egy kategória a Hitvánddal, Hadúrral, Ögedejjel és tsaival.

Nem bántásból írtam ezt, csak hogy legyen vélemény a túloldalról is. Meg hogy legyen ötleted, miért néznek furán e név hallatán.

2013. jan. 14. 15:52
 26/34 anonim ***** válasza:

Nálam nem merül ki a férfinevek tára az István, László, József nevekben, nekem ez a név mégsem tetszik. Amikor először hallottam, ez egy vezetéknév, azt se tudtam, fiú vagy lánynév-e. Nekem ez egy kategória a Hitvánddal, Hadúrral, Ögedejjel és tsaival.

N

2013. jan. 14. 15:54
 27/34 anonim ***** válasza:
*amikor először hallottam, azt hittem, ez egy vezetéknév
2013. jan. 14. 15:54
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik ez a név, de nektek kell, hogy tetszen és ennél azért sokkal borzasztóbb neveket is adnak szülők a gyerekeiknek.
2013. jan. 14. 16:22
 29/34 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hüledezik a nép, mivel nem hallottak még róla. Valószínű én is visszakérdeznék, ha nem leírva látnám a nevet. De azt mondani, hogy hogy nevezheted így a gyereket? Kinek mi köze hozzá.

Jelentése: béke, dicsőség.

2013. jan. 14. 16:47
 30/34 anonim ***** válasza:
72%

Még jó hogy van egy olyanunk hogy Szinyei Merse Pál, kinek nevét már az általános iskolában megtanuljuk. Sok buta ember. :(

Szép neve van a kisfiadnak, gratulálok. :)

2013. jan. 14. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!