A kisfiamnak adott név senkinek nem tetszik?!
6-os vagyok!
Valóban szokatlan név, de ettől függetlenül őszintén mondom, hogy nekem TETSZIIIIIIIIIIIK!!!!!!
Ne foglalkozz mással!
Nálam nem merül ki a férfinevek tára az István, László, József nevekben, nekem ez a név mégsem tetszik. Amikor először hallottam, ez egy vezetéknév, azt se tudtam, fiú vagy lánynév-e. Nekem ez egy kategória a Hitvánddal, Hadúrral, Ögedejjel és tsaival.
Nem bántásból írtam ezt, csak hogy legyen vélemény a túloldalról is. Meg hogy legyen ötleted, miért néznek furán e név hallatán.
Nálam nem merül ki a férfinevek tára az István, László, József nevekben, nekem ez a név mégsem tetszik. Amikor először hallottam, ez egy vezetéknév, azt se tudtam, fiú vagy lánynév-e. Nekem ez egy kategória a Hitvánddal, Hadúrral, Ögedejjel és tsaival.
N
Persze, hogy hüledezik a nép, mivel nem hallottak még róla. Valószínű én is visszakérdeznék, ha nem leírva látnám a nevet. De azt mondani, hogy hogy nevezheted így a gyereket? Kinek mi köze hozzá.
Jelentése: béke, dicsőség.
Még jó hogy van egy olyanunk hogy Szinyei Merse Pál, kinek nevét már az általános iskolában megtanuljuk. Sok buta ember. :(
Szép neve van a kisfiadnak, gratulálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!