Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiamnak adott név senkine...

A kisfiamnak adott név senkinek nem tetszik?!

Figyelt kérdés
Akárki kérdezi, csak hüledeznek, visszakérdeznek, nem értik. De tegnap megkaptam a szomszédtól, hogy mégis hogy adhattam ilyen nevet szegény gyereknek. Már lassan szégyellem a nevét mondani bárkinek is:(((
2013. jan. 14. 14:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hívják a kicsit?
2013. jan. 14. 14:40
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rd le! Mégis hogy hívják a kisfiatokat? Nem hinném, hogy olyan borzalmas a neve! :)
2013. jan. 14. 14:41
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valami baromi ritka név,max. hozzászoknak,de igy h meg se írod mi a neve,nem tudunk véleményt mondani.
2013. jan. 14. 14:41
 4/34 A kérdező kommentje:
Merse
2013. jan. 14. 14:42
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel ki mit mond. Mi is megkaptuk, hogy miért adtunk lánynevet a fiunknak csak azért mert a köztudatban az van, hogy Soma Mamagésa miatt a Soma az női név.
2013. jan. 14. 14:43
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a lányom született az ő neve is ritkaság számba ment, azóta már többször találkoztam vele, de ránk is bámulnak mikor megmondja a nevét és általában visszakérdeznek min 2×.

A lányom Amina.

Hogy hívják a fiadat?

Én a fiamnak a Zétény nevet szerettem volna adni, de apa meggyőzhetetlen volt, na ez sem egy gyakori név, és nagyon sok embernek nem is tetszik.

2013. jan. 14. 14:44
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg jó nevet adtál, azt hittem Alehandró vagy hasonló, bár lehet, hogy azon nem rökönyödne meg senki. Gratulálok a kis Merséhez! Nehogy már szégyelld azt, ami neked tetszik.
2013. jan. 14. 14:44
 8/34 anonim ***** válasza:
81%
Első vagyok,szerintem gyönyörű név a Merse.
2013. jan. 14. 14:47
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó név, az időseknek persze hogy nem tetszik...adhattad volna neki a Pista nevet, akkor minden öregnek tetszene :)) és nekünk ??? na neeeemmm :))
2013. jan. 14. 14:47
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Merse nekem kifejezetten tetszik! Egyébként meg a te fiad, nem a szomszédé, nem kell vele foglalkozni. Mivel ritka név, biztos fognak még rajta csodálkozni. A bátyám kisfia Kende lett, és mindenhol magyarázkodniuk kell, hogy miért adták neki ezt a nevet.
2013. jan. 14. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!