Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem csinálunk már valamit,...

Nem csinálunk már valamit, hogy emeljék a gyest és a családit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 14:09
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%

Miért kéne emelni? Még az hiányozna, h még többen szüljenek a gyes+csp-ért. Sehol máshol nem lehet 3 évig otthon lenni a gyerekkel, sehol máshol nem kapsz ennyi ideig támogatást.

Nem a gyest kell emelni, hanem a munkabéreket!

2013. jan. 14. 16:18
 12/46 anonim ***** válasza:
44%
Úgy sem lehet semmit elérni. Mondjuk én a gyes és a családit is eltörölném és csak nagyobb adókedvezmény lenne.
2013. jan. 14. 18:10
 13/46 anonim ***** válasza:
50%
Én biztos nem. Ha rajtam múlna eltörölnék az összes alanyi jogon járó ellátást.
2013. jan. 14. 18:13
 14/46 anonim ***** válasza:
47%
És miért nem munkahelyért tüntetsz?
2013. jan. 14. 18:33
 15/46 anonim ***** válasza:
47%
bezzeg ha fáj az igazság akkor nem válaszol sose a kérdező..
2013. jan. 14. 19:53
 16/46 anonim ***** válasza:
88%
A gyes és családi pótlék elég pelenkára,ételre és esetleg gyógyszerre egy babának,később kifizethető belőle az étkezési térítési díj.Én ezt is köszönöm az államnak,mi kellene még?Épp elég a rengeteg potyautas kisebbségit eltartani...
2013. jan. 14. 20:14
 17/46 anonim ***** válasza:
16%

Én úgy látom, hogy nem csak a kisebbségre jellemző a megélhetési anyaság, sőt. Csak körül kell nézni, hány "anyuka" kérdezi, hogy mennyi gyereket ÉRDEMES szülni, hogy anyagilag jól járjanak.

Ha rajtam múlna eltörölném az összes ilyen megélhetési anyaságot előidéző juttatást!

2013. jan. 14. 23:23
 18/46 anonim ***** válasza:
66%
Oké, töröljük el az összes alanyi jogon járó juttatást, de akkor a minimálbért emeljük fel nettó 250 ezer forintra, mert külföldön, ahol nincs semmilyen juttatás a gyerek után, ott kb. ennyi a minimálbér, vagy több. Persze az árak maradjanak olyanok mint most. Hozzáteszem Angliában is van gyerekpénz és a minimálbér több mint kétszer annyi mint nálunk!
2013. jan. 15. 09:01
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó pontosan nem tudom mennyit a minimálbérből vont adó de biztos több mint a családi pótlék összege. Nagyobb adókedvezmény kell a segély helyet az biztos.
2013. jan. 15. 09:06
 20/46 Golan Trevize ***** válasza:
De csináljunk. Szavazzunk olyanra, aki valódi családbarát politikát folytat.
2013. jan. 15. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!