Ma kapunk családit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 07:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
hOLNAP.
2013. jan. 2. 07:59
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ma utalnak,a bankszámlán holnap lesz rajta.
2013. jan. 2. 08:13
 3/29 anonim ***** válasza:
66%

nehéz megjegyezni, hogy 2. munkanap lesz rajta, igaz???

Most ismételd: első munkanap utalás, másodikon a számlán a pénz. Aki postán kapja, annak pár nappal később.

2013. jan. 2. 08:18
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

ugy vártam már ezta kérdést.!

ma ne majd holnap drága

tegnap nem dolgoztak nem utaltak ma mentek dolgozni ma utalnak holnap lesz kártyán

2013. jan. 2. 08:42
 5/29 anonim ***** válasza:
69%
Én még nem írtam ki ilyen kérdést, és minden alkalommal sajnálom a kérdezőt, hogy mit fog érte kapni. Miért kell bunkón válaszolni? Ha nehezedre esik, vagy zavar a kérdés, akkor hagyd ki, nem kell mindenre válaszolni! Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a jóindulatú válaszolókkal, én is baromira várom már, sőt, én postán kapom... Ma utalnak, legnagyobb a valószínűsége, hogy holnap lesz a számládon, a postás pedig talán hétfőn, vagy kedden viszi.De azért megsúgom, hogy decemberben volt akinek már utalás napjának délutánján számlán volt a pénze, szóval a remény hal meg utoljára :)
2013. jan. 2. 08:51
 6/29 anonim ***** válasza:
65%

Én még nem írtam ki ilyen kérdést, és minden alkalommal sajnálom a kérdezőt, hogy mit fog érte kapni. Miért kell bunkón válaszolni? Ha nehezedre esik, vagy zavar a kérdés, akkor hagyd ki, nem kell mindenre válaszolni! Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a jóindulatú válaszolókkal, én is baromira várom már, sőt, én postán kapom... Ma utalnak, legnagyobb a valószínűsége, hogy holnap lesz a számládon, a postás pedig talán hétfőn, vagy kedden viszi.De azért megsúgom, hogy decemberben volt akinek már utalás napjának délutánján számlán volt a pénze, szóval a remény hal meg utoljára :)"

Tehát hülyének lenni szabad :D Isteni! Azért tart itt a világ. Elég könnyen meg lehet jegyezni azért, hogy mi az a munkanap, és mi az, hogy 1. vagy 2.

Ha nem tudja két alkalom után megjegyezni, írja fel a számítógépe fölé, hátha nem kérdez baromságokat.

Ja, még soha, senkinek nem volt a csp az utalás napján a számlán.

2013. jan. 2. 08:55
 7/29 A kérdező kommentje:
2013. jan. 2. 08:58
 8/29 Golan Trevize ***** válasza:
63%

Milyen jó, hogy nincs hónap legalább 10 ilyen kérdés nélkül...

Amúgy mi a tökömért nem lehet a MÁK-ot megkérdezni, ha már ennyire izgat a dolog?

2013. jan. 2. 09:02
 9/29 anonim ***** válasza:
20%
De, volt, a sógornőmnek, onnan tudom, hogy együtt mentünk el levenni a számlájáról. És még egyszer csak azt tudom írni: ha zavar az ilyen jellegű kérdés, akkor ne olvasd el, ne válaszolj rá.
2013. jan. 2. 09:04
 10/29 A kérdező kommentje:

Nem zavarnak a sajnálkozó válaszok, el se olvasom őket;)

Örülök, hogy vagytok itt páran, akik nem várjátok remegve a családit, nem rég még engem se érdekelt...jelenleg igencsak szükség van rá.

Mindenkinek boldogabb új évet kívánok!

2013. jan. 2. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!