Ma kapunk családit?
nehéz megjegyezni, hogy 2. munkanap lesz rajta, igaz???
Most ismételd: első munkanap utalás, másodikon a számlán a pénz. Aki postán kapja, annak pár nappal később.
ugy vártam már ezta kérdést.!
ma ne majd holnap drága
tegnap nem dolgoztak nem utaltak ma mentek dolgozni ma utalnak holnap lesz kártyán
Én még nem írtam ki ilyen kérdést, és minden alkalommal sajnálom a kérdezőt, hogy mit fog érte kapni. Miért kell bunkón válaszolni? Ha nehezedre esik, vagy zavar a kérdés, akkor hagyd ki, nem kell mindenre válaszolni! Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a jóindulatú válaszolókkal, én is baromira várom már, sőt, én postán kapom... Ma utalnak, legnagyobb a valószínűsége, hogy holnap lesz a számládon, a postás pedig talán hétfőn, vagy kedden viszi.De azért megsúgom, hogy decemberben volt akinek már utalás napjának délutánján számlán volt a pénze, szóval a remény hal meg utoljára :)"
Tehát hülyének lenni szabad :D Isteni! Azért tart itt a világ. Elég könnyen meg lehet jegyezni azért, hogy mi az a munkanap, és mi az, hogy 1. vagy 2.
Ha nem tudja két alkalom után megjegyezni, írja fel a számítógépe fölé, hátha nem kérdez baromságokat.
Ja, még soha, senkinek nem volt a csp az utalás napján a számlán.
Milyen jó, hogy nincs hónap legalább 10 ilyen kérdés nélkül...
Amúgy mi a tökömért nem lehet a MÁK-ot megkérdezni, ha már ennyire izgat a dolog?
Nem zavarnak a sajnálkozó válaszok, el se olvasom őket;)
Örülök, hogy vagytok itt páran, akik nem várjátok remegve a családit, nem rég még engem se érdekelt...jelenleg igencsak szükség van rá.
Mindenkinek boldogabb új évet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!