Ma kapunk családit?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 07:55
21/29 Golan Trevize válasza:
2012.02.02. -> helyett 1.
2012.03.05. -> helyett 1.
2012.04.02. -> ez jó
2012.05.01. -> helyett 2.
2012.06.04. -> helyett 1.
2012.07.05. -> helyett 2.
2012.08.01. -> ez jó
2012.09.03. -> ez jó
2012.10.04. -> helyett 2.
2012.11.02. -> helyett 5. lett volna, de hamarabb elutalták
Ennyit a listádról.
Ebből is látszik, hogy még mindig nem nézted meg a hirdetményt, amit linkeltem, helyette a játszótérről és az abc-ből informálódsz.
22/29 anonim válasza:
No igen :D Annyira jó, amikor az ostobák osztják a nem létező észt :DDD Látjuk, hogy milyen hatásfokkal :D
23/29 anonim válasza:
Elég lett volna válaszként egy NEM. Okoskodni, azt szerettek.
24/29 anonim válasza:
Hát, tudod, engem bosszant az emberi butaság... talán az, hogy okoskodok (jelzem, csak az tud, aki tények birtokában van), felnyitja néhány egybites szemét....
25/29 Golan Trevize válasza:
Sajnos nem, csak pont az ellenkezőjét lehet elérni, annyira megsértődnek azon, hogy kiderül a butaságuk, hogy még kevésbé figyelnek oda azokra, akik tényleg tudnak valamit.
26/29 anonim válasza:
Hát igen.. könnyebb a másikat hülyézni, mint belátni, hogy ostobák vagyunk valamihez. Ehhez a tükör, és önismeret hiánya kell. Holott egy egyszerű köszönöm szó is elég lenne.
27/29 anonim válasza:
Reggel óta nézem, ahogy ezt a négy szerencsétlent ölitek, akik meg merték kérdezni, hogy lesz-e ma családi. Vegyétek már tudomásul, mindenki azt kérdez, amit csak szeretne, nektek pedig nem kötelező válaszolni. TI beszéltek itt arról, hogy ki mennyire buta, meg dobálóztok a giro-val, meg pénzügyi szakkifejezésekkel, és ti meritek butának nevezni a kérdezőt??Az előbb valamelyik kérdés egyik válaszánál majdnem dobtam egy hátast, hogy az egyik "okos" milyen szakértő módon ostobázott le egy kérdezőt a csoportos utalás, meg az elektronikus utalás szavakkal dobálózva úgy, hogy még csak nem is jól használta a fogalmakat. Én egy pénzintézeti fiókvezető vagyok. A MÁK-ra ugyanaz vonatkozik, mint bárki másra, nem különb, mint Kis Pista, aki a lakkossági számlájáról szeretne pénzt átutalni.. Viszont, a MÁK-nál okosan nem indítják az utalást csak délután, hogy egységesen kapják meg az emberek a pénzüket. És hiába hívogatod őket telefonon, nem fognak más választ adni, csak hogy utalnak-e a mai napon, vagy nem, azt nem mondják meg, hogy te éppen mikor fogod megkapni. Ja, és ugye nem gondolod, hogy egy MÁK-os ügyintéző megy az x százezer darab átutalási megbízással, és egyenként, kézzel terhelik a számlára az utalást??? És éjjel senki nem utal, mert egy bank nincs, aki éjszaka pénzforgalmat bonyolít. A számítógépes rendszeren futnak át az adatok, reggel bemegy a rendszergazda, fogadja a bejövő giro-t, ekkor kerül a magánember számlájára a pénz. Napközben többször is van giro fogadás, van, ahol szintén kézzel indítottan, van, ahol a rendszer automatikusan intézi. Van olyan bank, ahol esetleg még 16 óra körül, talán az után valamikor is indítanak egy fogadást, itt képzelhető el, hogy adott számlán már aznap mutatkozhat a csp., de nem jellemző. És Kedves Kérdező, nyugodtan kérdezd meg jövő hónapban is, én szívesen válaszolok neked! :)
28/29 anonim válasza:
Na mi van nem kaptok szikrát?:DD Pontozzátok le az egyetlen értelmes választ! Okosok! :)
29/29 anonim válasza:
Speciel több értelmes válasz is volt, csak tudni kéne kiszűrni a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!