Nem csinálunk már valamit, hogy emeljék a gyest és a családit?
Javaslod a munkát? Köszi, dolgoznék, ha lenne munkahely, azonnal beadnám a gyereket bölcsibe. Egész eddigi életemben dolgoztam, képzeld, nem keveset és nem gyengén, külföldön is, ha érdekel, ahol jól ki is használnak...
felelősségteljes gyerekvállalás??????gondolom neked nincs gyereked és nem tudod, hogy ma van munkahelyed, holna nem biztos....
"Egész eddigi életemben dolgoztam,"
akkor gyedet kapsz, nem igaz????
és milyen mértékű emelésre gondoltál???
szerintem a 25 ezret nem lehet annyira felemelni h meg lehessen belőle élni mert akkor mindenki szülne a nagyvilágba.....
ha már 2 ezerrel emelnék már az is nagy szó lenne....
Én külföldön élek a nagy "unió" közepén, és elmondom hogy a mi családink sem több mint amit ti kaptok, összvissz 100 euró. Csinálhatsz Mo-n bármit, nem fogják megemelni, amíg máshol is ennyi. Olyan hogy gyes vagy gyed nincs is itt. Az apuka fizetése van csak. Akinek ez kevés, az nem nyafog otthon, hanem elmegy/visszamegy dolgozni, és tud is dolgozni/visszavárják, jó fizetésért, a gyereket meg beadja bölcsibe vagy valaki vigyáz rá. Ez van. Mo-n is inkább ezt kellene valahogy követnünk, vagy legalább megpróbálni követni, ha már mindent a nyugattól lesünk.
Nem állítom, hogy ez a jó minta. De sehol sincs az hogy az állam tartja el a gyerekeinket, kivéve Magyarországon érzik azt az emberek hogy így lenne a helyes. (na meg a gazdag olaj országoknál, de azoknál van is miből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!