Ti nem szoktatok irigyek lenni, ha a ti gyereketekkel egyidős gyerek már több mindent tud, mint a tiétek?
Egyáltalán nem. Nem attól lesz belőle sikeres ember, hogy 1-2 hónappal előbb fordult hasra :)
Kicsinyes dolog ilyesmikkel versenyeztetni a babákat.
Hát ezért van ennyi irigy anyuka...
NEM,egyáltalán nem.
rég rossz,ha egymás gyerekeit hasonlítgatjuk össze.Ha ennyire zavar (amit egyébként abszolút nem is értek),fejleszd.Bár ha a babád ritmusa adott,akkor tök mindegy mit akarsz te.
Én nagy ívben tojok rá,hogy kinek mit tud és hogy hol tart az enyém.Boldog,kiegyensúlyozott baba és ez a lényeg!
Nem , nem szoktam!
Minden baba más és más . Én else bizonytalanodok ilyenko , mind a 3 gyerköcöm máshogyan fejlődik . Engem nem érdekel , hogy melyik baba mit hogyan csinál . Ha annyira érdekel, hogy melyik baba hol tart akkor fejlesz a babádat .
Valahol hozzászóltam én is a kérdéshez már.
Hát az "elbizonytalanodás" és "irigység" között hatalmas különbség van; nagyon nem mindegy melyiket használjuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!