Alex tetszik legjobban aztán András, de ezt nem adnám a gyerekemnek mert apámat is igy hívják, az Ervin nem tetszik.
2013. jan. 10. 19:32
4/31 anonim válasza:
Nekem epp az Ervin tetszik. Kulonleges, de nem nagyon elszalt nev.
2013. jan. 10. 19:35
5/31 anonim válasza:
Én ezek közül bátran adnám az András nevet a fiamnak. De még lenne esélye az Ervinnek is, mert ha apának az tetszik jobban, akkor nincs kifogás és még nem is olyan gyakori.
2013. jan. 10. 19:38
6/31 anonim válasza:
Alex, mert az világnév és nem utálná a viselője.
2013. jan. 10. 19:41
7/31 anonim válasza:
András, még pedig Andrássy Gyula gróf után :)
2013. jan. 10. 19:51
8/31 anonim válasza:
András.Pont tegnap láttam egy kisfiút Andrisnak becézték,nagyon édes volt,és illett hozzá a név.
2013. jan. 10. 20:16
9/31 anonim válasza:
András! :) Ezt a nevet imádom.
Alex is szép... nem sok ilyen nevű embert ismerek.
Az Ervin... nagyon nem tetszik :S
2013. jan. 10. 20:30
10/31 anonim válasza:
1. András
2. Ervin
3. Alex
Az András tetszik a legjobban, bár az én környezetmben minden korosztályban ez a leggyakoribb a 3 közül. Ervint 3-at ismerek, mindegyik felnőtt 30-as korosztály. Alex tetszik a legkevésbé, az jó benne, hogy nemzetközi név, de nekem egy kicsit olyan filmsztáros, nem tudom máshogy mondani, nem tartom annyira komolynak és férfiasnak. Pl. egy nagy cég vezetőjének nem tudnám elképzelni. A gyerekek között mostanában elég gyakori, bölcsiben van 2, ill. a játszótéren is szoktam hallani (0-5 év között).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!