Ervin, András, vagy Alex?
Nektek melyik tetszik jobban a 3-ból?
(Az "Innen egyik sem, nekem a Józsi tetszik legjobban" válaszokat most hagyjuk, akinek egyik sem, akkor inkább ne írjon:-D)
Egyértelműen az András tetszik a legjobban ezek közül!
Az Alex sem rossz, bár lehet zavaró is a viselőjének. Nekem az Axel név is nagyon tetszett egy időben :)
Az Ervin nem tetsziik, túl kemény név.
Mar megfigyeltem, hogy mindig azok szoktak "vaganykodni" akik nem hasznaljak a nick-nevuket.. Szoval "kedves" 11-es es 18-as valaszolo! Megkerdezhetem, hogy a Ti gyermekeiteket hogyan hivjak? Komolyan erdekelne.
(a kiskutya anyukaja voltam)
Napoljuk a kutya-témát... Nem ez volt a kérdés lényege. (Ahogy gondolkodtam,eszembe jutott, Hollandiában volt egy család, Alexnek hívták a kutyájukat.
Ettől függetlenül tetszik, és abszolút nem kötöm kutyához...)
Ervin: szerintem szép és különleges
András: átlagos...
Alex: olyan mint egy kutyanév
Nekem az András név tetszik a legjobban :3 (Lehet,hogy az ovis kori kisfiú miatt,akit nagyon nagyon szerettem x3)
Az Alex is tetszik,de így nem nevezném el a kisfiamat :S a Madagascarból az az oroszlán jut az eszembe róla >_< Az Ervin meg sehogyanse tetszik..el nem tudom képzelni,hogy őt hogyan lehetne becézni ><
Nálam az Alex vezet, régóta tetszik ez a név. Szerintem egyáltalán nem kutyanév, és az igaz amit valaki írt, hogy ennyi erővel bármelyik névre mondhatnánk, hogy kutya/macska név...
Tehát az én sorrendem:
1. Alex - régóta tetszik, szerintem nagyon szép név
2. Ervin - szerintem különleges, szép, és nem minden 2. embernek ez a neve, ami pozitívum szerintem
3. András - egyáltalán nem tetszik, rögtön a Bandi becenév jut eszembe, amitől még jobban kiráz a hideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!