Panelos anyukák! Minden nap lementek a 2 év körüli
gyereketekkel sétálni, játszótérre? Nem arra gondolok,
hogy a boltig meg vissza, hanem kimondottan a gyerek
kedvéért lemenni.
Figyelt kérdés
Mi vagy lemegyünk reggel 8-9 körül csavarogni és hazajövünk 11-12 fele, vagy délután 5-től 7,fél8-ig játszótér. De vannak olyan napok, mikor sehova nincs kedvem menni, szóval kimarad aznapra a csavargás. Ilyenkor olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy a gyerekemnek azt mondom, ma nem megyünk sehova, pedig ő menne, mert
"kaparássza" a bejárati ajtót. :( Ha nincs házimunkám, akkor néha úgy pihengetnék itthon.
Én kétszer lemegyek minden nap 2-3 órára. Persze néha van, hogy nincs kedvem, de általában akkor is megerőszakolom magam, mert mindkettőnknek jobb, ha mozgunk. MEg amikor rossz az idő, leszünk még eleget itthon. :)
2010. aug. 20. 08:00
2/14 anonim válasza:
Minden nap kimegyünk a lakásból (kivéve, ha esik, vagy nagyon rossz idő van), de a játszit utálom (mármint az ottlévő anyukákat), így oda ritkán járunk, de levegőn rengeteget van, sokszor kimegyünk anyukámékkal a kertbe, városba felmegyünk, stb. - tehát sokat van emberek közt.
Szeptembertől kezdjük a bölcsit (2 éves lesz), már nagyon várja :)
2010. aug. 20. 08:04
3/14 anonim válasza:
Én egyszer megyek le vele délelőtt 8-30-tól olyna 10-11-ig. Játszótérre. Én csak akkor nem megyek vele délelőtt ha dolgom van. Délután nem szeretek lejárni mert tömve a játszó, és sokan csak trécselni járnak le, aztán én meg nem szeretek más gyerekére szólni, hogy ugyan ne szórdd már a homokot a gyerekek nyakába stb....... (bocs kicsit off volt.) Délután többnyire olyan öt órától apa is itthon van, így sokat játszunk rajzolunk bújocskázunk ittfent :)
2010. aug. 20. 08:06
4/14 anonim válasza:
Mi de,és du is le szoktunk menni.Hetente 3-4 nap.A többi napon meg dolgom van,és a lakásban játszik,mesét néz.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Nekem sincs pedig a házunk mellett van a játszótér,"saját" tehát rajtunk kívül csak az jöhet akit mi hívunk.:)
2010. aug. 20. 08:38
5/14 A kérdező kommentje:
Én kertes házban nőttem fel, mégsem vagyok az a kimenős tipus, gyerekként is inkább a szobámban éreztem jól magam :) A kisfiamon már most látszik, hogy nem rám ütött, lehet ő jobban élvezné, ha kertes házban laknánk. Anyukáméknál is egész nap kint van az udvaron.
Akkor a kedvéért meg kell nekem is eröltetnem magam?! :/
2010. aug. 20. 08:47
6/14 anonim válasza:
Hétköznap nem, mert akkor bölcsi van, ott kint vannak eleget, onnan csak elsétálunk haza (az utca másik oldalán lakunk). Hétvégén sem ide le, a környékre megyünk, inkább bebuszozunk a belvárosba, és a sétálóutcákban sétálunk, mert itt a sok ház között nem valami érdekes. A játszótéren itt sem a legjobb a társaság, a legtöbb gyerek amúgy is inkább 5-6 év körüli és nagyobb. Szóval mi inkább bent sétálunk, ott jókat lehet szaladgálni, meg mindig látunk valami érdekességet is.
2010. aug. 20. 09:02
7/14 anonim válasza:
7 hónapos terhes vagyok és a "naggyal" (1.5 éves) olyan még nem volt, hogy itthon lettünk volna de délelőtt, délután ne mentünk volna le játszózni. Mi reggel 9-12 és du. 4-este 7-ig lent vagyunk. És még így sem lehet lefárasztani.
7végén is ha megyünk is valahova ahogy hazaértünk irány a játszó. Sokszor fel sem megyünk a lakásba hanem egyből a játszóra vesszük az irányt.
2010. aug. 20. 09:52
8/14 anonim válasza:
Bár mi kertesbe lakunk és non-stop kint kell lenni a kicsivel /2 éves/ mert egyébként megy bent a hiszti. Ez tényleg egész álló nap. Reggel gyorsan mosok, mosogatok, rendetrakok addig ő eszik és már kint is vagyunk. Így könnyebb, de ez is kicsit sok már, hogy pl úgy főzők, hogy ki-be rohangálok, hogy rá is vigyázzak és kaja is lyegn. Mivel játszótér nincs a közelbe, csak autóval tudunk elmenni heti3x, ezért sokszor marad az utcagyerekeskedés, de az csak az esti sétánál 7után.
2010. aug. 20. 13:02
9/14 anonim válasza:
mindennap 2x, délelőtt 3 órát, délután kettőt, itthon meg is őrülne.....mi megyünk a játszóra, na mi sem az anyukák miatt...de engem nem érdekel, brancsozzanak nyugodtan maguknak, versenyezzenek, kinek a gyereke legzseniálisabb....nem törődünk velük.
2010. aug. 20. 13:24
10/14 A kérdező kommentje:
Na, akkor ne is csodálkozzak, nem is a gyerekemmel "van baj", hanem velem :) Köszi a válaszokat, sokat segítettetek, mert legalább már tudom, hogy másoknál ez hogy is van. Nincs mese, ha nincs dolgom itthon, akkor menni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!