Panelos anyukák! Minden nap lementek a 2 év körüli gyereketekkel sétálni, játszótérre? Nem arra gondolok, hogy a boltig meg vissza, hanem kimondottan a gyerek kedvéért lemenni.
Figyelt kérdés
Mi vagy lemegyünk reggel 8-9 körül csavarogni és hazajövünk 11-12 fele, vagy délután 5-től 7,fél8-ig játszótér. De vannak olyan napok, mikor sehova nincs kedvem menni, szóval kimarad aznapra a csavargás. Ilyenkor olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy a gyerekemnek azt mondom, ma nem megyünk sehova, pedig ő menne, mert
"kaparássza" a bejárati ajtót. :( Ha nincs házimunkám, akkor néha úgy pihengetnék itthon.
Ti mennyit vagytok lent?
2010. aug. 20. 07:58
11/14 anonim válasza:
a kismama vagyok: az enyém már reggel 9kor a cipőjével üti az ajtót, hogy menni, menni, menni.
Muszáj még nagy pocakkal is rohangászni. Pedig már nehezen bírom, de nem lehet őt itthon tartani.
12/14 anonim válasza:
vajon ki pontozgatta le a válaszokat?....nincs jobb sportja biztosan
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kinek nem tetszhettek :( Nekem mindenki válasza hasznos!!
2010. aug. 21. 15:51
14/14 anonim válasza:
Kimondottan a gyerek kedvéért szoktam lemenni vele sétálni naponta, ha rossz idő van akkor is, mert különben egy hétördög, kell neki a mozgás. Muszáj megerőltetni magam, akkor is, ha nincs kedvem. Inkább de. szoktunk lemenni, mert du. főzök-mosok-takarítok és várjuk haza az apját. Meg szerintem valamikor kell a gyereknek a szobai játékaival is játszani, mesét hallgatni, legózni. Egyébként meg 6kor vacsora van, a délutáni alvás miatt sokat nem is tudnánk kint lenni. Olyan későn, mint te írod, már a nagy gyerekek/kamaszok vannak lenn a játszótéren, nincs neki társasága sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!