Kiakadtam az óvónőkre. Túlspilázom? Olyan csatakosan jött haza a gyerek (mármint apa hozta), hogy nem hittem a szememnek. A nadrágja térdig sáros és a bélésig átázott, a kabátja szintén egy merő sár és szinte csöpög a víz belőle.
Kint voltak az udvaron az olvadó hóban. Amikor meg simán hideg van, akkor nem viszik ki őket...
Máshol is van ilyen, hogy az óvónők nem gondolkoznak? (mással nem tudom magyarázni a "jelenséget")
Uramisten harmas, te beteg vagy!
Kerdezo, vigyel be neki masik kinti ruhat es a "jo' ruhajat tedd el.
Mint írtam, nem az a bajom, hogy koszos lett, hanem az, hogy egy merő víz volt a ruha, értelemszerűen a gyerek is.
A hideg alatt meg nem a mínusz 50-et értettem, de sztem a mínusz 5 fok még nem egészségtelen a kinti játékhoz, de lehet, hogy rosszul gondolom.
Kedves 6.!
Már erre is gondoltam, de 1: egyszerűen nincs hova rakni, ezek a téli cuccok is úgy férnek el, hogy egymásra pakoljuk a gyerekeink ruháját az anyukákkal, 2: az óvónő ívesen letojja, hogy melyik ruha melyik, egy kis ovistól meg nem várom el...
A múltkor is tiszta víz volt a nacija feneke-szára, és nem öltöztették át, pontosabban nem szóltak neki, hogy öltözzön át. Akkor minek kérnek váltóruhát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!