Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiakadtam az óvónőkre. Túlspil...

Kiakadtam az óvónőkre. Túlspilázom? Olyan csatakosan jött haza a gyerek (mármint apa hozta), hogy nem hittem a szememnek. A nadrágja térdig sáros és a bélésig átázott, a kabátja szintén egy merő sár és szinte csöpög a víz belőle.

Figyelt kérdés

Kint voltak az udvaron az olvadó hóban. Amikor meg simán hideg van, akkor nem viszik ki őket...

Máshol is van ilyen, hogy az óvónők nem gondolkoznak? (mással nem tudom magyarázni a "jelenséget")

2013. jan. 9. 17:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na utolso, a gyerekemet egyszeer beleloktek a pocsolyaba. A gyerek tornafelszerelesben ülte végig a napot a teremben. A csizmaja tönkrement, a bugyijabol is csöpögott a sár. Amikor mentem érte, a tanítónő - merthogy elsős gyerekről volt szó- "történt egy kis baleset" -tel fogadott mosolyogva. Az elso szünetben történt, fel ötig volt iskola.... Megcsak az se jutott eszébe, hogy fel hívjon, hogy vigyek váltoruhat.... Rohantam haza teljes váltásert.... Nem tudnak figyelni mindre, nem is várom el.Nade azért szólni kellene, hogyha ilyesmi történik......
2013. jan. 10. 06:19
 22/27 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen igazad van,megértelek.Nálunk is ugyanaz az overall van napközben rajtuk(persze kinnt)mint amiben viszem.Vinnék én másikat,ne de hova rakjam,mikor 2 gyerekre jut 1 szekrény?És igen,figyelniük illene rá azért,hogy ne legyen azért csurom víz a ruhájuk.A kosz nem gond,persze az elkerülhetetlen.De sajnos én is úgy láttam,hogy néha direkt csinálják.Könnyebb nekik,ha kevesebb a gyerek.Ez egyébként szörnyen elszomorító és elgondolkodtató...
2013. jan. 10. 10:30
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az az elszomorító,hogy olyannal megvádoljátok az óvónőket,hogy direkt akarják megbetegíteni a gyereket,biztosan vannak olyan óvónők akiket nem érdekli mi van a gyerekkel de a többségük szereti őket és vigyáz rájuk,persze a szülő puffog,ha koszos a gyerek de nem lát bele abba az időbe mikor a gyerek ott van,sok a gyerek egyenként beleugrálnak a pocsolyába mit tud csinálni? Rászól ha van ruhája átöltözteti,legalábbis a jobb óvodákban,ha nincs ruhája mit csináljon? Persze manapság a szülőknek mindenhez van joguk,és mindenért felemelik a hangjukat,miért tehetne róla az óvónő,hogy a gyerek koszos??Old meg a helyzetet vigyél másik ruhát,könny sírni meg a másikat hibáztatni,véletlen nem az az anyuka vagy aki rendesen kiakadt mert a nagypapa nem adott sapkát a gyerekre,és még neki állt feljebb,hogy mégis mit képzel a nagypapa egyszer nem adott a gyerekre sapkát??
2013. jan. 10. 10:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok.Nem azt mondtam,hogy minden óvónő ilyen,hanem,hogy van ilyen is.Én nem hallottam a nagypapás sztoriról...
2013. jan. 10. 10:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem túlspilázod, habár ez csak az én véleményem. Most az első héten mindhárom nap úgy hoztam el, hogy nedves, koszos volt az overállja. Nem hiszem hogy ez akkora gond lenne. Inkább legyenek kint a szabad levegőn, mint bent a teremben. Néha akkor is beázik a ruhája és koszos lesz, amikor én viszem ki játszani, szóval én egyáltalán nem akadtam ki ezen, szerintem természetes.
2013. jan. 10. 12:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Két megoldást tudok a váltóruhán kívül:

1. szólok az óvónőknek, hogy úgy figyeljenek a gyerekemre, mintha a sajátjuk lenne, mert én is úgy ügyelnék az övékre

2. ugyanezt rendkívül kedvesen elmondanám a vezető óvónőnek is.

Én inkább szoktam vállalni a rinyálós idegesítő anya szerepét, mint hogy a gyerekem húzza a rövidebbet. :)

2013. jan. 10. 22:07
 27/27 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy az óvónők nem gondolkoztak, de neked sincs több eszed. Ha nincs mód egy másik nadrág, kabát elhelyezésére, akkor neked kell az ilyen esetekre gondolva mindennap vinni magaddal egy váltás tiszta ruhát, így adott esetben át tudod öltöztetni, és nem kell a koszosban hazamenni.
2013. jan. 12. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!