Irigységből mondják ezt az anyukák?
Több helyen olvasom, hallom,hogy ha baba túl korán kezd el valamit mozgásban, írják,hogy jaj, hát az nem jó, nem normális stb.
Ilyenkor mindig azon agyalok, hogy mennyi irigység áll a háttérben.
Szerintetek?
Van ilyen is és olyan is. Az én kisfiamnak elég korán beindult a mozgásfejlődése, szerencsére nem izomproblémák miatt. Egyszerűen a természetéből fakad, hogy minden érdekli, mindent meg akar szerezni, nézni ezért nem marad meg a hátsóján.
Szemtől-szemben csak "elismerést" kapott, csak itt gyakorin jött a gonoszkodás az anyukáktól. Nem szoktam dicsekedni, ha kérdeznek valami, akkor válaszolok.
Mikor azt mondta itt az egyik anyuka, hogy készüljek fel, mert az, hogy a fiam 10 hónaposan elindult, csak egyet jelenthet, hogy értelmi fogyatékos. Na, ez baromi jól esett, tényleg. Zárójelben megjegyzem, nem értelmi fogyatékos a gyerekem...
Mikor azt mondta itt az egyik anyuka, hogy készüljek fel, mert az, hogy a fiam 10 hónaposan elindult, csak egyet jelenthet, hogy értelmi fogyatékos, az irigység volt úgy gondolom.*
Bocsi, ez lemaradt az előző mondatból.
Micsoda????!!!!Hogy egy gyerek fogyatékos lenne,mert ügyes,erös??Hát mék volt az a nagyon okos?Ezt én sértésnek veszem és kikérem magamnak,a fiam nevében is!!!!!!Még nem töltötte be a 6 évet,de iskolába ment,ír és olvas,dícséretekkel,a matek meg különösen jól megy.
Hát akkor miröl beszélünk?????!!!!!!!!!
Lehet....nem...biztos...
Az ilyenek ne is válaszoljnak.Nem a gyereket kell minösíteni,hanem a kérdésekre válaszolni,segíteni a másiknak,aki tapasztalatlan ilyen-olyan téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!