Idén már szeretném a 4,5 évesemmel díszíteni a fát. Eddig a Jézuska hozta a fát és persze az ajándékokat, most már csak az ajándékokat hozná. Sztetek mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Egész pontosan hogyan adjam elő?
Ti mit mondtatok a gyereketeknek?
2012. dec. 19. 09:16
1/9 gabszem válasza:
ÉN azt mondanám, hogy a Jézuska megkért minket hogy díszítsük fel a fát.
2/9 anonim válasza:
Igen,én is azt mondanám,a fát elhozta,de sajnos nem volt ideje feldisziteni és ezért ránk bizta.
3/9 Golan Trevize válasza:
Ilyet ne mondjatok, hogy "nem volt ideje", meg "nem ért rá".
Ilyeneket kell mondani, hogy "megkért", "segítsünk neki", stb.
4/9 anonim válasza:
mi is azt mondjuk, hogy megkért, hogy segítsünk neki feldíszíteni. olyan örömmel teszi, hogy leírhatatlan :)
ő lett Jézuska kis segítője ;)
5/9 anonim válasza:
Mi együtt vettük a fát, együtt díszítettük, hogy a Jézuska majd tudja, hová kell tenni( a fa alá) az ajándékot!
6/9 anonim válasza:
Nálunk a "meglepetés az angyalkáknak, hogy örüljenek a szép fának", illetve "ajándék Jézusnak a születésnapjára" verziók futottak. (Nálunk ugyanis nem a Jézuska hozza az ajándékot, mert a lányom négyévesen eltűnődött, hogy egy csecsemő hogy tud ajándékot hozni, azóta pedig némi Biblia-ismeretre tett szert, és kicsit megkavarodott, hogy Jézus most csecsemő vagy felnőtt, vagy hogy is van ez...)
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
2012. dec. 19. 10:31
8/9 anonim válasza:
Igen, jók azok, amiket az előttem szólók is írtak. Jézuska megkért titeket, hogy segítsetek a fa díszítésénél, mert ahol már nagy fiúk vannak, ott szereti, ha ők is segítenek :)
9/9 anonim válasza:
Nálunk az angyalkák hozzák a fát (oviba is), és együtt díszítjük, hogy a Jézuska tudja, hogy hova kell tenni az ajándékot, ahogy már előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!