Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy bizonyos nevekre azt mondják kutyanév?

Figyelt kérdés
Ilyen pl. a kedvenc nevem az Alíz, de egy csomó gyik.hu-s azt írja "kutyanév". Szerintem nagyon szép, mindig az Alíz csodaországban jut eszembe róla :)
2012. nov. 25. 09:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az Aliz nem kutyanév, de én is hallottam már, a Kirára, Mirára de nem nagyon foglalkozom vele.
2012. nov. 25. 09:10
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Minden névre lehet azt mondani,hogy kutyanév.Szomszédom kutyáját Bettinának hívják,ehhez képest ez egy nagyon szép lánynév.A Lénára is sokan mondják,hogy kutyanév.Az én lányaimnak Anna,és Petra a neve,nagymamám kutyáját Annának hívták.Ennyit erről.
2012. nov. 25. 09:14
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Léna lányom van, megnézném ki nézi kiskutyának:-)))

Barátainknál most született Alíz, szerintem a buta emberek sértenek csak meg azzal hogy képtelenek elvonatkoztatni, holott valójában a kutyák kapnak emberneveket, mert emberként szeretik őket...buta emberek véleményére pedig nem adok.

2012. nov. 25. 09:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia, pont a napokban olvastam az utóné könyveket, és hát volt 1-2 kutyanév de nem az Aliz :) az gyönyörű név!!!!
2012. nov. 25. 09:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek mas jut eszbe egy nevrol. ha a szomszed kutyajat ugy hivnak, nekem is az jutna eszembe

de miért zavar téged? ne más dontse el mi a szép nev,es mi nem!

a te gyereked:))

2012. nov. 25. 09:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Az az ember, aki ezt mondja, az nincs tisztában bizonyos dolgokkal és ezzel csak a saját tudatlanságát bizonyítja.

Az emberi nevek azok emberi nevek és attól hogy bizonyos emberek ezeket adják az állatuknak névnek, attól még nem válnak kutyanévvé, ugyanúgy emberi név marad.

Kutyanév a csöpi, a bundás, a bolhás vagy nem tudom még, sorolhatnám. Ezeket is lehet emberekre adni, de nem anyakönyveztetni, csak esetleg becenévként, de valójában ezek amik nem emberi nevek, hanem kutyanevek.

2012. nov. 25. 10:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Alíz egyáltalán nem kutyanév. Kislányom Kira és itt én is olvastam, hogy az kutyanév. Hát én egy Kira nevű kutyát sem ismerek. Bogi nevűt igen, ettől függetlenül nem tartom a Boglárka nevet kutyanévnek. Ne foglalkozz, ki mit gondol. Olyan név nincs, ami mindenkinek tetszik, de ez nem is baj. Szép nevet találtatok.
2012. nov. 25. 10:23
 8/19 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy ismerősöm akinek a kutyáját Lizinek hívják, mégsem jelentem ki kategorikusan, hogy a Lizi kutynév. Ezért zavar :/ Mindenkinek meg van engedve hogy ne tetsszen egy név, de azért.... :/
2012. nov. 25. 10:26
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a válaszokat :) mindenkinek zöld kéz ment :)
2012. nov. 25. 10:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom is Léna, mikor pár hónapja volt hasonló kérdés, írták, hogy kutyanév...

Dédi kutyája Liza. Sok gyereket hívnak így, mégsem hiszem, hogy kutyanév lenne, és a Léna sem:)

2012. nov. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!