Titeket nem zavar, hogy bizonyos nevekre azt mondják kutyanév?
Léna lányom van, megnézném ki nézi kiskutyának:-)))
Barátainknál most született Alíz, szerintem a buta emberek sértenek csak meg azzal hogy képtelenek elvonatkoztatni, holott valójában a kutyák kapnak emberneveket, mert emberként szeretik őket...buta emberek véleményére pedig nem adok.
mindenkinek mas jut eszbe egy nevrol. ha a szomszed kutyajat ugy hivnak, nekem is az jutna eszembe
de miért zavar téged? ne más dontse el mi a szép nev,es mi nem!
a te gyereked:))
Az az ember, aki ezt mondja, az nincs tisztában bizonyos dolgokkal és ezzel csak a saját tudatlanságát bizonyítja.
Az emberi nevek azok emberi nevek és attól hogy bizonyos emberek ezeket adják az állatuknak névnek, attól még nem válnak kutyanévvé, ugyanúgy emberi név marad.
Kutyanév a csöpi, a bundás, a bolhás vagy nem tudom még, sorolhatnám. Ezeket is lehet emberekre adni, de nem anyakönyveztetni, csak esetleg becenévként, de valójában ezek amik nem emberi nevek, hanem kutyanevek.
Az én lányom is Léna, mikor pár hónapja volt hasonló kérdés, írták, hogy kutyanév...
Dédi kutyája Liza. Sok gyereket hívnak így, mégsem hiszem, hogy kutyanév lenne, és a Léna sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!