Titeket nem zavar, hogy bizonyos nevekre azt mondják kutyanév?
:))))
Szerintem egyik sem kutyanév, amit a válaszolók is írtak, egy ilyen kutyát sem ismerek :)))
Hülyeség az egész, ne foglalkozz vele!
Az Aliz gyönyörű név, én nekem is a mese jut eszembe róla :)
Gyerekkoromban volt egy nagyon aranyos kiskutyánk, Marci. Nos, a leendő kisfiamat ettől függetlenül Marcellnak fogják hívni. :)
És a vicc, hogy a mi egyik kutyánk pont Lizi. :)
Nekem a Dolli név az, ami tipikusan kutyás, mégis, ha egy kislányt így neveznének el a közelemben, nem sérteném meg a szülőket egy "kutyás" véleménnyel, és megpróbálnék mielőbb elvonatkoztatni. Szerintem ez így lenne természetes.
nagyon jól írták a többiek!:) mindenkinek ment a zöld kéz!:)
és tényleg szép név az Alíz.:) jó választás lenne
Mikor múltkor vittem a lányomat egy új orvoshoz, és meg kellett mondanom a nevét, a doktornő közölte, hogy neki a kutyáját hívják így...
A lányom neve Lilien.
Az orvos neve Márta. Nos, a minimaxon az egyik mesében így hívják azt az idegesítő, rusnya, beszélő kutyát :)))))
Egyszer itt a gyik-on megkérdeztem, kinek hogy tetszik az Uzor név, mert én speciel imádom. Kaptam hideget-meleget, pedig a sima nem-tetszik is elég lett volna.. :S :) Ott írta az egyik "kedves", hogy ő ezt még a kutyájának SE adná.. Szóval fel a fejjel, van ennél "lejjebb" kategória is! :D
A fiam végül -a férjem kérésére- Alex lett, éppenséggel ez is lehetne kutyanév, de nem érdekel különösebben, hogy másnak mi jut róla eszébe. Nekünk tetszik.
Na akkor örülök, hogy más is így látja :) amúgy az Uzor névről még életemben nem hallottam, nem is tudtam, hogy van ilyen név :O furcsának furcsa de elég erős volt amit mondtak rá.
Amúgy amiket írtatok, szerintem egyik sem "kutyanév".
Felsorolok párat, hogy szerintem mi kutyanév: Vakkancs, Bodri, Tappancs, Maszat, Bingó, Néró, Rex, Borzas, Bodri, Morzsa, Buksi, ésatöbbi :)
Egyik emberinév se állatnév, de néha adják állatoknak mert jól hangzik. Ez nem megbántás, ez azt jelenti, hogy tetszik a név az illetőnek ezért neveziel így az állatát, vagy találó név az állatra. én Pl. Sokat ismerek akik ilyen nevet adtak az állatoknak:
Kleopátra(pitbull)
Juci(judit) (saját macskám)
Koppány(japán kakas)
Boglár(vizsla)
Dorka(labrador)
Michel Jakson(fekete kandúrmacska)
(az én pitem amugy az Amazon névre hallgat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!